Cigarettes After Sex uoči zagrebačkog koncerta predstavili novi singl “Crush”
17. lipnja 2018.
Music Box (9479 Članci)
Podijeli

Cigarettes After Sex uoči zagrebačkog koncerta predstavili novi singl “Crush”

Bruklinški indie pop kolektiv Cigarettes After Sex predstavio je novi singl “Crush”.

Prošla je godina dana od objave hvaljenog debuta koji je došao kao kruna velikog hypea pokrenutog sjajnim singlovima “Affection” i “Nothing’s Gonna Hurt You Baby”. Pjesma “Crush” snimljena je na istim studijskim sessionima kad i album i nosi u sebi prepoznatljiv ambijentalan, sanjivi, “beach gloom” zvuk benda.

Cigarettes After Sex vraćaju se u Zagreb u petak, 6. srpnja kada će nastupiti u dvorištu kompleksa Jedinstvo na Trnjanskom nasipu. Na krilima odlično prihvaćenog albuma i nastupa na najvećim festivalima diljem svijeta, bruklinški dream pop majstori zakazuju novi susret s hrvatskim fanovima pod otvorenim zagrebačkim nebom. Njihovo prvo gostovanje, u lipnju prošle godine, bilo je rasprodano tjednima unaprijed, a bend i menadžment označili su naš grad kao jedno od mjesta na koja se obavezno moraju vratiti.

U prodaji su ulaznice po cijeni od 120 kn, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 150 kn. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13), Aquarius CD Shopu (Varšavska 13), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a), na svim prodajnim mjestima Eventima i online na www.eventim.hr.

Foto: Antonio Kovačević