Hrvatske pjevačke zvijezde i Zaprešić boysi zajedno za Hrvatsku!
17. lipnja 2018.
Music Box (10906 Članci)
Podijeli

Hrvatske pjevačke zvijezde i Zaprešić boysi zajedno za Hrvatsku!

Naši Vatreni momci pobjedom su otvorili nastup na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji, a jedanaest jednako vatrenih hrvatskih glazbenih zvijezda pobrinulo se za dostojnu zvučnu kulisu tog spektakla.

Ulogu glazbenog izbornika dobila je producentska kuća Rubikon Sound Factory okupivši jake snage estrade s jednim ciljem – da zajedno pjesmom „Tako se voli“ podrže našu reprezentaciju. Vanna, Nina Badrić, Indira, Zsa Zsa, Antonia Dora, Neno Belan, Jacques, Pero Galić, Nered, Connect i Zaprešić Boys spremno su se odazvali pozivu i ludo se zabavili na snimanju spota u režiji Nevia Smajića, gdje su im se pridružila i djeca iz plesnog zbora Zagrepčanke i dečki.

„Ovo je vrlo netipična navijačka himna jer u njoj dominiraju žene koje su malo nepravedno zapostavljene kada je o nogometu riječ. Žene nogomet vole, prate, a često su i glasnije te strastvenije navijačice od muškaraca, što su pokazale i na našem snimanju.“, kažu o pjesmi autori Ante Pecotić, Marko Novosel i Bojan Šalamon Shalla.

Vrsna poznavateljica nogometa, ali i sporta općenito je maestralna pjevačica Vanna pa joj sudjelovanje u ovoj glazbeno sportskoj priči predstavlja čast i zadovoljstvo. Ni miljenica publike Indira ne skriva oduševljenje projektom: “Moj sportski duh i neiscrpna energija odlično se uklapaju u navijačke pjesme koje volim pjevati, tako da sam se s velikim zadovoljstvom priključila mojim dragim kolegama i snimila pjesmu Tako se voli! Posebno me veseli što u pjesmi prevladava ženska energija što nije tipično za navijačke pjesme, a ako je suditi po atmosferi sa snimanja spota, mislim da će ova pjesma razdrmati tribine i rasplesati kockaste dresove! Navijajmo zajedno za našu reprezentaciju na najbolji način – pjesmom!” Zsa Zsa, mlada pjevačica nestvarnog glasa kaže kako je predivan osjećaj biti dio cijele ove priče i pjevati pjesmu uz koju će, nada se, navijati cijela Hrvatska.

Cijela ekipa koja je dio pjesme „Tako se voli“ želi sreću našoj reprezentaciji sa željom da u Rusiji ostvare rezultat za pamćenje.