U Vintageu najavljen 2. Pitsome fesTEEval uz bogati glazbeni program
25. lipnja 2018.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

U Vintageu najavljen 2. Pitsome fesTEEval uz bogati glazbeni program

Najšareniji festival u Zagrebu, drugi po redu festival majica Pitsome fesTEEval održava se 29. i 30. lipnja u novootvorenom preuređenom ljetnom dvorištu zagrebačkog kluba Vintage Industrial Bar u Savskoj 160.

Na festivalu će se predstaviti 15-ak izlagača iz Hrvatske, ali i susjednih Slovenije i Bosne i Hercegovine, što događaju daje prefiks prvog regionalnog festivala majica.
Uz izložbeno-prodajne štandove festival će biti obogaćen brojnim popratnim događanjima, poput prezentacije bike pola, radionica tiska na majice, izložbe oldtimer automobila, a posjetitelji će se na festivalu moći i tetovirati, urediti bradu i frizuru, naručiti majicu s vlastitom karikaturom itd. Organizatori posebno pozivaju roditelje s djecom da posjete festival, jer će za najmlađe biti organizirane kreativne radionice crtanja po majicama, dok će si roditelji i svi ostali moći sami otisnuti službenu festivalsku majicu i torbu, čiji dizajn potpisuju strip autori Sebastijan Čamagajevac i Josip Sršen.

Kum ovogodišnjeg festivala je Edo Maajka, a cijeli događaj i ove godine prati odlična glazba kroz slušaonice i koncerte, pa će tako u sklopu Tabor film festival warm up-a u petak 29. lipnja na ljetnoj pozornici nastupiti odličan Nikola Marjanović trio, a u subotu 30. lipnja sjajna Maja Posavec. Festival započinje u petak u 17h i traje do ponoći, a u subotu se održava od 10:00 također do ponoći. Ulaz na oba dana festivala je besplatan.

Detaljan program festivala pronađite na FB eventu.