Vanillaz nakon druženja s Davidom Guettom na najvrućoj europskoj elektroničkoj pozornici
3. srpnja 2018.
Music Box (10875 Članci)
Podijeli

Vanillaz nakon druženja s Davidom Guettom na najvrućoj europskoj elektroničkoj pozornici

Duo Vanillaz će biti prvi hrvatski izvođači koji će u petak, 6. srpnja, nastupiti na glavnoj pozornici Ultra Europe u Splitu, a za fanove su pripremili kažu, hrpu nove mjuze, ali i još neobjavljenih pjesama. Tako će na repertoaru biti i aktualni singl Remember koji na YouTubeu ima više od 640 tisuća pregleda.

Nedavno su također bili prvi hrvatski izvođači koji su nastupili na Ultri u Koreji i to pred 100 000 ljudi, a imali su se priliku i družiti s poznatim DJ-ima: Davidom Guettom, Steveom Angellom iz Swedish House Mafie, Fedde le Grandom i Zeddom:

„Koreja je bila prekrasno iskustvo. Nastup na Ultra Koreja je bio izvrstan i jako smo sretni kako je sve prošlo. Veselimo se našem sljedećem nastupu u Aziji“.

Što se Davida Guette tiče, on njihovu glazbu pušta već godinama, a Vanillazi su mu ovom prilikom dali i nove pjesme među kojima je i novi singl koji objavljuju uskoro!

Uz nastup i druženje s DJ-ima, Marko Bucić i Miha Pajk su slobodno vrijeme proveli i na ulicama Seula, sreli fanove i probali lokalne specijalitete.

„Hrana je bila super, ali Miha se bojao jesti bilo što od ovih vragolija, dok sam ja uživao!“

Foto: Mario Dragičević