Nakon što je u rekordnom roku rasprodao dva Pogona kulture, Urban&4 najavili i koncert u Zagrebu
30. studenoga 2023.
Music Box (10875 Članci)
Podijeli

Nakon što je u rekordnom roku rasprodao dva Pogona kulture, Urban&4 najavili i koncert u Zagrebu

Danas (četvrtak, 30. studenog) u 18 sati službeno kreće prodaja ulaznica za koncert Damira Urbana, 27. prosinca u Klubu Sax!. Dio ulaznica bit će dostupan na sustavu Entrio.hr, dok se ostatak može kupiti na blagajni kluba po cijeni od 30€.

Urban & 4 koje čine Damir Urban, Luka Toman, Marko Bradaschia, Sandi Bratonja i Saša Markovski obilježit će koncertni prosinac u jedinstvenom ambijentu poznatog zagrebačkog Kluba Sax! Bit će to prvi njihov nastup u glavnom gradu otkako su napunili zagrebačku Arenu u lipnju ove godine i oduševili maestralnim koncertom u suradnji sa Simfonijskim orkestrom HRT-a.  Intimni nastupi u manjem koncertnom prostoru često iznesu ono najbolje u interakciji između glazbenika i publike, a to se potvrdilo već nebrojeno puta na dobro poznatim Urbanovim nastupima u Saxu koji sada već, slobodno možemo reći, postaju dio lijepe tradicije.  Najava ovog intimnijeg koncertnog druženja za one odabrane koji će biti brzi pri kupnji ulaznica dolazi nakon vijesti o već drugom rasprodanom Pogonu kulture u Rijeci, koji je omiljeni riječki glazbenik rasprodao u svega dva i pol sata.

Publika će 27. prosinca nakon obilja koje donosi Božić moći uživati u obilju pjesama snažnih tekstova i složenih emocija poput “Nitko osim nas”, “Odlučio sam da te volim”, “Moja”, “Dobar znak”, “Ruke”, “Sama”, “Iskra” i mnogih drugih.

Sredina tjedna u blagdanskom vremenu kada će se koncert održati zasigurno će privući obožavatelje željne emotivnog putovanja kroz Urbanove sjajne albume i najveće uspješnice. Već je dobro poznato da njegovi koncerti bez obzira na prostor uvijek donose nešto novo, a upravo su baš klupski mnogima najdraži. Ulaz se na dan koncerta otvara od 20 sati.

Foto: Nikola Knežević