Sve je spremno za Ultra Europe! Pogledajte raspored nastupa izvođača po satima!
4. srpnja 2018.
Music Box (10907 Članci)
Podijeli

Sve je spremno za Ultra Europe! Pogledajte raspored nastupa izvođača po satima!

Sve je spremno za početak šestog izdanja festivala ULTRA Europe! U Split i Splitsko-dalmatinsku županiju pristižu gosti iz brojnih svjetskih država, a sutra će Destination ULTRA Opening Partyjem u klubu Hemingway i službeno započeti najveće i najbogatije festivalsko izdane.

Mega pozornice, neviđena produkcija i glazbeni spektakl ponovo se useljavaju u poljudsku ljepoticu, a poznat je i raspored nastupa po satima koji se može pogledati na mobilnoj aplikaciji ULTRA Europe. Kako bi svi Ultranauti imali još bolje i nezaboravnije festivalsko iskustvo, tu je aplikacija ULTRA Europe 2018 koja je spremna za skidanje i spremanje u mobilne uređaje. Aplikacija je dostupna za sve IOS i Android uređaje, a osim rasporeda nastupa omiljenih DJ-a i servisnih informacija, aplikacija svojim korisnicima olakšava boravak i snalaženje unutra stadiona kako bi uživanje u festivalu bilo potpuno. A sinoć je putem mobilne aplikacije objavljen i raspored izvođača po satima za sve dane festivala pa se tako može vidjeti kada će The Chainsmokersi, Carl Cox, David Guetta, Armin van Buuren ili Marshmello izaći i zasvirati pred najluđom festivalskom publikom.

Ovogodišnja ULTRA pustolovina službeno započinje sutra u klubu Hemingway. Destination ULTRA Opening Party predstavlja Charlotte De Witte, dvadesetpetogodišnjakinju iz Belgije, koja se vrlo brzo nametnula na sceni među muškim kolegama. Njezin singl You’re Mine, izdan za mega popularni Spinnin’ Records, pregledan je više od 12 milijuna puta, a otkako se okrenula techno zvuku, postala je nezaobilazno ime brojnih svjetskih klubova te jedno od najpoznatijih imena belgijske scene. Tu je i Daniel Pearce, engleski DJ i producent koji nastupa pod imenom Eats Everything od 2011. godine. DJ Award for Best Newcomer, Best tech-house DJ, DJ Award for Best House, samo su neke od nagrada koje je osvojio, a koje garantiraju sate iznimno dobre house, bass i trip hop glazbe.

Splitsko-dalmatinska županija i grad Split spremi su za dolazak tisuća posjetitelja iz cijelog svijeta. Za njihovu sigurnost i ove se godine brojne gradske službe koju su pripravne 24 sata na dan i dostupne svim građanima i posjetiteljima Splita. Kako bi sve funkcioniralo prema najvišim festivalskim standardima brine se više od 2000 ljudi koji su uključeni u organizaciju, a s obzirom na visoke mjere sigurnosti organizatori preporučuju svim posjetiteljima da se upoznaju i pridržavaju festivalskih pravila.

Stadion Poljud ove godine otvara svoja vrata u 19 sati, a kako bi ulazak bio što jednostavniji i brži, potrebno se pridržavati svih propisanih pravila. Iako organizatori savjetuju da se na festival ne dolazi s torbom, ukoliko je ona neophodna, obavezno mora biti plastična i prozirna te ne veća od 33×43 cm. Male clutch torbe, neseseri te torbice oko struka bit će dozvoljene. Profesionalne foto i video kamere te dronovi su zabranjeni, ali mogu se ponijeti GoPro i ostale action kamere. Trube, bilo koja vrsta zapaljivih sredstava, sprejevi, alkoholna pića i hrana, laseri, veći lanci, pištolji na vodu, maske za lice, kao i bilo koja vrsta ilegalnih supstanci, strogo su zabranjeni na prostoru festivala. Zabranjen je unos boca, limenki, otvorenih paketa cigareta, lijekova i kapi za oči, kišobrana, deka te bilo kakvih vrsta lanaca. Važno je naglasiti da posjetitelji moraju imati važeći identifikacijski dokument ili vozačku dozvolu. Medicinska pomoć, štandovi s besplatnom vodom, bankomati, stanice za punjenje mobitela, raznovrsna ponuda hrane koja uključuje vegetarijansku te internacionalnu kuhinju, informacijski šalteri kao i šalteri za izgubljene stvari, susretljivo osoblje te čisto i sigurno okruženje samo su neke od usluga koje će olakšati boravak i upotpuniti festivalsko iskustvo gostiju na Poljudu.

Trodnevne ulaznice za festival ULTRA Europe još se uvijek mogu kupiti po cijeni od samo 899 kuna uz koje na poklon stižu i posebne ULTRA hudice. Jednodnevne ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 450 kuna. Za rezervacije VIP stolova potrebno se obratiti na mail vip@ultraeurope.com. Sve informacije o festivalu ULTRA Europe mogu se pronaći na službenoj Facebook stranici festivala, Twitter profilu, Instagram profilu te putem aplikacije na iTunesu. Informacije o događanjima ULTRA Worldwide možete pronaći na www.umfworldwide.com, a o programu RESISTANCE na www.resistancemusic.com.

Foto: Julien Duval