Postmodern Jukebox vraćaju se u Hrvatsku u sklopu turneje “Twenties 2.0”
24. listopada 2019.
Music Box (10907 Članci)
Podijeli

Postmodern Jukebox vraćaju se u Hrvatsku u sklopu turneje “Twenties 2.0”

Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox, u sklopu svoje Twenties 2.0 turneje, Hrvatsku neće zaobići ni ovoga puta! 5.12.2019. s početkom od 20h održat će koncert u klubu Boogaloo.

Postomodern Jukebox, u čijem radu se isprepliću različita glazbena vremena, svojom Welcome to Twenties 2.0 turnejom, svijet želi pripremiti za novo desetljeće. Tvorac Postmoderna, Scott Bradlee, nada se da će nadolazeća dekada glazbi vratiti stil i stvaralačku umješnost, jer se prošlih generacija tipizirala.  „Dvadesete godine prošlog stoljeća, donijele su nam Jazz, jedinu pravu američku umjetničku formu. Tko zna što je moguće u 2020-ima?“ kaže Bradlee. „Jedno je sigurno, a to je, da ima puno ljudi koji su umorni od skandaloznih i lažnih naslova, bezumnih reality emisija i ovisnosti o pametnim telefonima, koji su u posljednjem desetljeću samo dijelili ljude. Koristimo naš mali kutak prostora pop kulture kako bismo ljudima omogućili da zaborave svoje nevolje i pridruže nam se na koncertu, slaveći istinski glazbeni talent i bezvremenski stil – uživo i u stvarnom životu. ”

Postmodern Jukebox pokrenuo je Bradlee 2009. godine, a do danas su prikupili više od milijardu pregleda na YouTubeu, s 4,2 milijuna pretplatnika. U posljednjih pola desetljeća PMJ je obišao svijet, odigravši stotine predstava u rasprodanim dvoranama na šest kontinenata. U Zagrebu će nastupiti u velikoj dvorani kluba Boogaloo, izvodeći nam, u svojoj maniri, neke od najvećih suvremenih pop, rock i r&b hitova.

Bradlee Twenties 2.0 show najavljuje : „Pripremite se za najosjećajniju zabavu dvadesetih s ove strane Velikog Gatsbyja”. I mi potpisujemo!

Early bird prvih tristo ulaznica po cijeni od 180 kn, regular 200 kn, VIP – 260 kn te na ulazu, na dan koncerta po cijeni od 220kn.