“Meni si bila vrijedna” novi singl i spot Bože Vreće!
6. srpnja 2018.
Music Box (10918 Članci)
Podijeli

“Meni si bila vrijedna” novi singl i spot Bože Vreće!

Božo Vrećo, princ sevdaha i interpretator anđeoskog glasa, predstavio je spot za pjesmu “Meni si bila vrijedna”, a s kojim je upravo objavljen peti studijski album “Melek” u izdanju Croatia Recordsa.

O samoj pjesmi Božo je izjavio:”Pjesma ‘Meni si bila vrijedna’ sigurno je jedna od najljepših s albuma. Napisao sam je kao odu ljubavi za sve one koji vole bez obzira na to što slijedi. Cijeli album ‘Melek’ zapravo govori o tome kakao nastaviti voljeti, biti ljubav i zračiti ljubav ma što da se dogodi.”

Spot je sniman u Gvoznom polju na Treskavici, a u spotu se uz Božu pojavljuje i maleni dječak Leo kao simbol novog života.
“Leo nosi mornarska odijelca sašivena po uzoru na 20-te godine i ona evociraju uspomenu na mog djeda Kostu koji je bio mornar, a haljina s ružama je kao i do sada mojih ruku djelo i dio je kolekcije koja izlazi na jesen. Cijela pjesma je zapravo jedan kaleidoskop emocija, prisjećanja, ljubavi i čežnje. U spotu je to zapravo i jedan dan mog roditeljstva”, rekao je Božo.

”Ovaj album bi svatko trebao poslušati, svatko kome je stalo do iskrene ljudske emocije, iskrene ljubavi, iskrenog srca i duše, a Božo Vrećo je osoba, glazbeni intelektualac koji sve te osobine ima i obožava ih dijeliti sa svojom publikom” – napisao je Nikola Knežević u Music Box recenziji novog albuma.