Nulti dan Sonus festivala po prvi put u klubu Noa uz FUSE ekipu iz Londona
6. srpnja 2018.
Music Box (8183 Članci)
Podijeli

Nulti dan Sonus festivala po prvi put u klubu Noa uz FUSE ekipu iz Londona

Sonus festival je ove godine pripremio i nulti dan festivala koji će se 18. kolovoza po prvi puta održati u NOA Beach klubu na paškoj plaži Zrće.  

Za glazbeni program na specijalnom otvaranju festivala bit će zadužena svjetski poznata FUSE ekipa iz Londona predvođena Enzom Siragusom i njegovim gostima Archie Hamiltonom, Rosskom i našim Marianom Mateljanom. Cijele noći pod otvorenim nebom, samo par metara od Jadranskog mora, posjetitelji će moći plesati uz zvuk FUSE ekipe koji su zaslužni za neke od najboljih afterpartyja na Sonusu, ali i organizaciji odličnih vlastitih partija diljem svijeta kao što su Fuse OFF Sonar party nedavno održan u Barceloni, FUSE večer u klubu Amnesia na Ibizi, nastup na Mdrnty Cruise brodu, HYTE partyju na Amsterdam Dance Eventu i mnogim drugim.

Nakon otvorenja 18. kolovoza, Sonus festival će se nastaviti još 5 dana i 5 noći u klubovima Papaya, Aquarius I Kalypso do 24. kolovoza kad će posjetitelji moći uživati u nastupu više od 70 izvođača svjetske elektroničke scene danas.

Uz najveća svjetska imena kao što su Maceo Plex, Marco CarolaLoco DiceSven VäthRichie HawtinRicardo VillalobosJamie JonesSeth TroxlerAdriatiqueÂme DJ, Dixon, Peggy GouRødhådPan-PotCharlotte De Witte, Nastia i Amelie Lens, posjetitelji iz cijelog svijeta su s razlogom proglasili Sonus jednim od 10 najbojih svjetskih festivala u kolovozu par godina zaredom, a i hrvatski fanovi najboljim hrvatskim festivalom dvije godine zaredom.

Early bird i prvo izdanje ulaznica je rasprodano i trenutno su u prodaji dostupne povoljnije ulaznice za EX YU posjetitelje po cijeni od 670 kuna (€90), putem online shopova Entrio.hr i Ticketshop.hr.

Ako ste u potrazi za smještajem za vrijeme trajanja festivala, posjetite web stranicu festivala i odlučite se za kamp, apartman ili hotel koje nude Sonus travel partneri http://www.sonus-festival.com/journey/accommodation/

Foto: Felix Hohagen