Sven Väth dolazi u ljubljanski Kurzschluss klub!
5. studenoga 2018.
Music Box (10917 Članci)
Podijeli

Sven Väth dolazi u ljubljanski Kurzschluss klub!

Kurzschluss pop-up klub, koji remeti klupski strujni krug još od 2013. godine, dovodi vizionara i pokretača globalne tehno revolucije u Frankfurtu davne 1981. godine.

Sven Väth je legenda svog vremena i headliner niza događaja pod nazivom Cocoon, koji se odvija u jednom od najboljih noćnih klubova na svijetu – u klubu Pacha na Ibizi. Pilot večeri će nas svojim vinilima odvesti do Ibize i natrag. U ulozi kopilota nastupiti će Fabe i Johannes Volk.

Svake godine Kurzschluss jača svoju moć, kako u frekvenciji tako i u snazi. U početku, Kurzschluss je djelovao kao festivalski pop-up klub koji je jednom godišnje obilazio urbane destinacije. Danas, se njihovi događaji se odvijaju više puta godišnje na različitim lokacijama. U šest sezona žanrovski raznolikih zabava (tehno, edm, rock, pop, etno itd.) Kurzschluss je ugostio 50 glazbenih titana te više od 200,000 posjetitelja iz čitave regije. Jedina konstanta je raznolikost žanra i predanost stvaranju nezaboravnih glazbenih iskustava.

Sven Väth i njegova obitelj Cocoon Recordings proširili su svoju viziju na 5 kontinenata u 30 različitih zemalja. Najkarizmatičniji DJ svoje generacije za sobom nosi nevjerojatnih 35 godina karijere. Unatoč tome, još je uvijek vitalan, profesionalan i izuzetno nepredvidljiv. Noć u Svenovom društvu biti će nezaboravna i pod visokim naponom. Uvjeravamo vas da nitko drugi nije poput njega. Niti blizu.

Kurzschluss se odvija u samom središtu Ljubljane.

Ulaznice za techno događaj pod najvećim naponom možete dobiti putem prodajnih mjesta Eventim.hr. Trenutna cijena ulaznice za parter je EUR 16,50, a za one koji žele VIP iskustvo ulaznice su dostupne po cijeni od EUR 36,50.