Olive Groove Festival priprema svoje drugo groovy izdanje
14. srpnja 2018.
Music Box (11075 Članci)
Podijeli

Olive Groove Festival priprema svoje drugo groovy izdanje

Olive Groove Festival se nakon prošlogodišnjeg uspješno održanog izdanja s više od 600 posjetitelja, vraća i ove godine u intimnijoj verziji kao ‘Beach Party’. Glazbeni događaj koji je posvećen funk, disco i house zvuku premijerno će se održati 20. i 21. srpnja na otoku Krku, u Malinskoj.

Domaćin je kao i prošle godine ‘Beach Bar Paradajz’ sa svojim šarenim spektrom koktela u prirodno rashlađenoj lokaciji, tik uz netaknutu plažu zvanu Rajski put. Stoga osim vrhunske okrijepe i fine groovy glazbe, u svakom trenutku možete osvježiti svoja rasplesana tijela koja će ovaj događaj pošteno zagrijati, ako ne i pregrijati.

Konceptualno zamišljen kao vješto prebiranje po najboljim vinylskim izdanjima funka, disca i housea iz kolekcija istinskih zaljubljenika u spomenute žanrove, program će, u potrazi za kvalitetom i autentičnošću minulih vremena, predstaviti upravo takve izvođače: Yesh, Pepi Jogarde, Matija Duić, Asimin Asanof, Boo Dale, Fryer, Pips i blaženu među muškarcima – Kali.

U ova dva dana ‘Grooveri’ će moći intenzivirati svoja osjetila od 14 h do 3 h u Beach Baru Paradajz, gdje će iz prvoga reda do mora, uz opuštenu glazbenu kulisu moći uživati i u spektakularnom zalasku sunca. I kao šećer na kraju, upad je ove godine besplatan!