South point rock & ride još bogatiji ove godine uz Opću opasnost, Brkove i Atomsko sklonište
14. srpnja 2018.
Music Box (6267 Članci)
Podijeli

South point rock & ride još bogatiji ove godine uz Opću opasnost, Brkove i Atomsko sklonište

“South point rock & ride” ide dalje i ove godine vam donosi pregršt zabave, vožnje i odlične rock glazbe!!

Festival započinje u petak 10.8. točno u 15h otvaranjem kampa u Šišinim dubima, a završava u nedjelju 12.8. i spaja prekrasne dubrovačke pejzaže i odličnu rock glazbu. Ove godine uz odlične headlinere “South point” u organizaciji MK Dvije Rote dovodi u Konavle Opću opasnost, Brkove i Atomsko sklonište, a očekuje nas i glazbeno natjecanje Rat bandova, sudar autorskih bendova koji će predstaviti nekoliko autorskih pjesama.Pobjednika očekuje bogata nagrada, te pravo nastupa u subotu kao predgrupa. Prijave bendova se zaprimaju na mail adresu southpointgrupe@gmail.com. Prijaviti se mogu isključivo autorski bendovi koji imaju minimalno 30 minuta repertoara za nastup. Ulaz za Rat bendova je besplatan. Prijave su već počele!

U subotu, 11. 8. na glavni dan festivala očekuje vas bogat cjelodnevni program. Druženje i okupljanje počinje u 14:30 u kampu u Šišinim dubima, zatim slijedi nezaobilazni motodefile po Konavlima, program se ponovno nastavlja s beach partyjem u Cavtatu oko 16:00. Nakon morskog osvježenja slijede motoigre i navečer rock spektakl uz Atomsko sklonište, Opću opasnost i Brkove, kojima će se pridružiti i pobjednik Rata bendova. Atomsko sklonište lani su napravili pravi show na Orsuli stoga su i ove godine pozvani da kao istinski bajkerski rock band započnu subotnju svirku.

Opća opasnost rock miljenici dubrovačke publike dolaze sa novih hitom, prekrasnom rock baladom koja već uspješno osvaja publiku. Spot je sniman u velikoj industrijskoj hali i pogonu tvrtke Đuro Đaković u Slavonskom Brodu, koja je samo za ovu prigodu postala velika rock pozornica

I Brkovi su se ponovili sa novim albumom, a ono što dubrovačku publiku zasigurno čeka je pravo scensko glazbeno ludilo. Poznati su po svo duhovitom nastupu i jednom kada ih pogledate uživo nećete ostati imuni na njihovu energičnu svirku i odličan humor. Na South Point dolaze nam sa „Hormonom sreće“ i obećavaju lom!

Dakle, ove godine South point preskočio je par stepenica s odličnim dnevnim sadržajima i pojačanim line up-om. Ulaznice po cijeni od 80kn moći će se kupiti na ulazu u kamp na dan koncerta.

Foto: Nikola Knežević