“Touch The Night” RICH-MOND-a i Victorije Richard dobio i videospot!
18. srpnja 2018.
Music Box (10966 Članci)
Podijeli

“Touch The Night” RICH-MOND-a i Victorije Richard dobio i videospot!

U glavnoj ulozi u videu je nekadašnja slovenska balerina, a sniman je u Staroj Baškoj na Krku, gradu Zagrebu te jednoj slovenskoj zračnoj luci.

Nakon što su predstavili svoju ljetnu glazbenu poslasticu – debitantski singl „Touch The Night“, hrvatsko-slovenski DJ i producentski duo RICH-MOND predstavlja i službeni videospot koji donosi ljetnu ljubavnu priču, koja uz prikaz odmora, avanture i noćnog izlaska donosi i fenomenalne kadrove naše obale, gdje se ovakve priče zasigurno događaju svakog ljeta! Sniman je na različitim lokacijama, koje uključuju Staru Bašku na otoku Krku, grad Zagreb te Zračnu luku Cerklje ob Krki.

Za snimanje i redateljske zadatke zaslužni su Ambrož Molan i Rok Papež (AM Media), dok su se za post-produkciju pobrinuli Velimir Grgić i Dario Lonjak (Pulsar Produkcija). Glavne uloge u videospotu pripale su nekadašnjoj slovenskoj balerini Moniki Zorko i reality-zvijezdi Danijelu Lindiču.

„Budući da je pjesma ljubavne tematike, s isprepletenom melankoličnom i sretnom vibrom, nije nam bio cilj napraviti spot koji se cijelo vrijeme vrti oko nas, zato smo angažirali Moniku i Danijela da u spotu igraju ulogu ljubavnog para“ otkriva Yakka iz RICH-MONDA i nastavlja „Video smo snimali u nekoliko navrata, čekajući pogodno vrijeme, na nekoliko različitih lokacija – zato je bilo vozikanja, improviziranja, promjena planova, ali smo uspjeli na kraju ostati pri osnovnoj ideji koju smo zamislili. Hvala svima na sudjelovanju i doprinosu!“

Kako je ranije i predstavljeno, iako je RICH-MOND novo ime svjetske glazbene scene, duo čine dvojica iskusnih regionalnih DJ-eva i producenata – Domagoj Jakić – Yakka iz Hrvatske te Robert Sotošek – Robbi iz Slovenije! Zajedničkim snagama stvorili su pjesmu „Touch The Night“, idealnu za klubove i plesne podije ljetnih destinacija diljem svijeta, a u tome im je pomogla i talentirana pjevačica iz Miamija, Victoria Richard, koja je zaslužna za vokalnu dionicu!

Na svom debitantskom singlu započeli su raditi u ljetnim mjesecima prošle godine, a kako je pjesma ton po ton dobivala svoj oblik, na Yakkin prijedlog se u proces stvaranja ubrzo uključila i Victoria Richard, koja je singl obogatila svojim izvanrednim vokalom. Završnu čaroliju pjesmi je dao Nikodem Milewski, austrijski mix i master inženjer te producent, koji je zaslužan za dobro nam poznate hit-singlove imena kao što su Klangkarussell, Felix Jaehn, Gryffin, Möwe…