Djedica u najboljim godinama ne staje – Willie Nelson će obraditi pjesme Franka Sinatre
19. srpnja 2018.
Nikola Knežević (2476 Članci)
Podijeli

Djedica u najboljim godinama ne staje – Willie Nelson će obraditi pjesme Franka Sinatre

Jedan od najvećih country glazbenika svih vremena, Willie Nelson, ne namjerava stati i samo nekoliko mjeseci nakon što je objavio novi album, najavljuje potpuno novo izdanje.

Sljedeći album će biti posvećen pjesmama Franka Sinatre i zvat će se  “My Way”. Sve je najavljeno njegovom obradom pjesme “Summer Wind” koja je upravo ugledala svjetlo dana. Pjesma je jedna od najvećih uspješnica Sinatre u 60-im godinama prošlog stoljeća. To je samo jedna u nizu pjesama koje će obraditi, a među njima su i “One For My Baby (And One More For the Road)”, kao i “It Was a Very Good Year”. Ugostit će i Norah Jones na pjesmi Colea Portera “What Is This Thing Called Love”.

Nije prvi put da se Willie Nelson posvećuje obradama, 1978. godine je objavio “Stardust” s obradama crossover standarda, snimio je obrade američkih standarda, album s pjesmama Georgea Gershwina 2016. godine, a u nedavnom intervjuu za AARP je izjavio kako je naučio puno slušajući glazbu Franka Sinatre. “Nije brinuo o tome ide li iza ili ispred ritma, svejedno, mogao je pjevati na bilo koji način i to je osjećaj koji jednostavno moraš imati u sebi”, istaknuo je.

Službeni izlazak albuma zakazan je za 14. rujna.