Poslušajte “Bočice”, novi singl s kojim su Letu štuke sve bliže novom albumu
19. srpnja 2018.
Music Box (8730 Članci)
Podijeli

Poslušajte “Bočice”, novi singl s kojim su Letu štuke sve bliže novom albumu

Letu Štuke osim gustog rasporeda koncertnih nastupa ljeto koriste za završno snimanje svog četvrtog studijskog albuma čiji je izlazak najavljen za listopad.

Nakon zapaženih ‘Bože zdravlja’ i ‘Supermarketa’, za treći službeni singl odabrana je pjesma ‘Bočice’ – još jedna bravurozna glazbena numera iz pera jednog od vodećih autora regije – Dina Šarana. Za samu pjesmu, koju prati lyrics video u režiji Branka Vekića, njen autor ističe:

‘To je prava “predizborna” pjesma i primjenjiva je na regiju iako se njen tekst izvorno obraća BiH. Namjerno smo se odlučili na lyrics video upravo zbog njenog sadržaja. Ona nastavlja niz koji čine “Minimalizam”, “Tesla” te “Brojevi računa”, singlovi s naša prethodna tri albuma. Glazbeno pitka, siguran sam da će naći put do naše stare, ali i nove publike jer smatram da je jedna od najradiofoničnijih songova s nadolazećeg albuma’.

Prema riječima Dina, koji je izjavio kako se nalazi u vrlo kreativnoj fazi, dugoočekivani album će biti raznolik, kombinacija analogije i elektronike, prožet socijalnim i ljubavnim temama u skladu s vremenom.

Za kraj godine – 17.11. u Velikom pogonu Tvornice kulture najavljujemo i veliki zagrebački koncert ove kultne sarajevske grupe, kojim će i službeno obilježiti promociju albuma. Nakon rasprodanog Vintage Industrial bara te euforičnog prijema publike na ovogodišnjem festivalu Cest is D Best, Tvornica je bila logičan slijed. Ne sumnjamo kako će u studenom Dino Šaran s osvježenom postavom, uz nove pjesme, ali i njihove najveće hitove, poetski snažne ‘Šutiš’, ‘Mjesto za dvoje’, ‘Minimalizam’, ‘Tesla’, ‘Bella dona’, ‘Sunce’ i mnoge druge zapaliti Tvornicu.

Karte za koncert su već krenule u prodaju pa tako do 01.09. early bird karte se mogu nabaviti po povoljnijoj cijeni od 65kn.

Foto: Eldar Nurković