Mia Negovetić se priključila humanitarnoj akciji pjesmom “Bajka”
4. svibnja 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Mia Negovetić se priključila humanitarnoj akciji pjesmom “Bajka”

Mia Negovetić u novoj pjesmi ‘Bajka’ pjeva o sreći, ljubavi i svijetu u kojem nema razloga za tugu.

Pjesma je to koja je posebno napisana za humanitarnu akciju ‘Sve za našu djecu‘ čiji je cilj prikupljanje sredstava za uređenje prostora i opremanje čekaonice Dnevne bolnice Odjela za hematologiju i onkologiju Dječje bolnice Kantrida.

U aranžmanu Olje Dešića nastala je pjesma koja je zaživjela zahvaljujući odličnom glasu talentirane Mije, a za glazbu i tekst pobrinuo se Sandro Bastiančić. Veliki humanitarni koncert s plemenitim ciljem održat će se večeras u Rijeci na Trgu Riječke rezolucije, a Miji će se na pozornici pridružiti i brojni kolege glazbenici – Neno Belan & Fiumens, Colonia, Maja Šuput, Alen Vitasović, Luka Nižetić…

Autor glazbe i teksta Sandro Bastiančić istaknuo je kako je i sama suradnja s Mijom bila prava bajka koja je nastala zahvaljujući ljudima velikog srca koji su pookrenuli ovu humanitarnu priču.

‘Mene su vidjeli kao autora pjesme, a kao izvođača čuli su samo Miju Negovetić. Moja je velika sreća što je Mia prihvatila pjesmu i dala joj poseban ton i prekrasnu boju. Zahvalan sam Olji Dešiću, genijalnom aranžeru i producentu, naravno i cijeloj obitelji Negovetić koja u svakom trenutku povlači najbolje poteze za Miju i za opće dobro.‘ (Sandro Bastiančić)