IZVJEŠĆE/FOTO: Drugog dana 16. S.A.R.S.-a u Sinju alkar Rambo Amadeus pogodio u sridu!!!
22. srpnja 2018.
Music Box (11075 Članci)
Podijeli

IZVJEŠĆE/FOTO: Drugog dana 16. S.A.R.S.-a u Sinju alkar Rambo Amadeus pogodio u sridu!!!

Završio je i drugi dan 16. S.A.R.S. Music and beer festivala u Sinju, sjajnom i neponovljivom izvedbom svjetskog mega cara Ramba Amadeusa.

Otvorenje drugog dana festivala pripalo je domaćoj metal grupi The Countess, vokalno jakom bendu. Nakon njih su se po prvi puta na S.A.R.S. Festivalu predstavili mladi sinjski srednjoškolski bend Seviter. Iako su mladi, oni su hrabri i sviraju žestoki rock! Zatim se na stage popeo iskusniji splitski bend Mind Zoo, koji su imali čast da budu predgrupa žestokim dečkima iz Šank-a. Uz odličnu svirku ovih mladih nada rock i metal scene Dalmacije, imali smo premijeru nekoliko piva i pivskih stilova. Najbolje od pive je ostavljeno za kraj!

Zagrebački punk bend Šank nastupio je prije njega. Definitivno su osvojili srca i dobili obožavatelje u Sinju i Dalmaciji. Energičan nastup vrijedan divljenja, odlični tekstovi, članovi benda koji su se prije i nakon nastupa družili s publikom. Ambijent vrijedan divljenja, žestoka atmosfera, dobra piva i hrana.

Tisuću ljudi se okupilo da bi poslušalo umjetnika i performera Ramba Amadeusa. Nekoliko elemenata je obilježilo ovaj dan: odlična festivalska atmosfera, craft pivo, dobro raspoloženi izvođači i publika spremna za festivalsku groznicu. Uvodnom pjesmom iz filma “Rocky” na scenu se popeo kantautor, umjetnik Rambo. Scenski nastup, performans, kontakt s publikom koja je bila raspoložena za suradnju u pjevanju s njim je slika koja je najbolji pokazatelj emocija i atmosfere na platou bivše vojarne Ivaniša Nelipića.