David Guetta s britanskom debitanticom godine Anne-Marie najavio novi album!
28. srpnja 2018.
Nikola Knežević (2787 Članci)
Podijeli

David Guetta s britanskom debitanticom godine Anne-Marie najavio novi album!

Mnogi svjetski glazbenici su na listi suradnji višestrukog dobitnika Grammy nagrada, DJ-a i producenta Davida Guette, a najnoviju suradnju ostvario je s birtanskom debitanticom godine, Anne Marie.

Pjesma se zove “Don’t Leave Me Alone” i u pitanju je vrlo zanimljiva suradnja u kojoj se ističe upbeat te svijetli vokal Anne-Marie koji lijepo pašu uz ljetne dane.

“Anne-Marie je sjajna, preponosan sam na ovu pjesmu i sretan što smo je konačno mogli podijeliti sa svijetom”, rekao je David Guetta koji se s pjesmama “Flames” i “Mad Love” već nalazi na listama, a isto bi to moglo poći za rukom i s novom pjesmom koja je samo prirodan nastavak uspješnih suradnji s Martinom Garrixom i Brooke na “Like I Do” te Shotekom na “Your Love”. Nedavno je nastupio na Exit festivalu u Novom Sadu i Ultra Europu u Splitu, a nastavlja sa obilaskom svijeta, uključujući i rezidencijalne nastupe na Ibizi u klubovima Ushuaia i Pacha. Ujedno završava sedmi studijski album koji će biti objavljen krajem godine.

U međuvremenu, Anne-Marie, koja trenutno nastupa prije Eda Sheerana na svjetskoj stadionskoj turneji, je najprodavanija debitantica godine u Velikoj Britaniji. Njezin debi album “Speak Your Mind”, koji je objavljen u travnju, dosegao je brojku od milijun i 280 tisuća prodaja pjesama ekvivalentnih albumu.

Foto: Exit photo team