Weiss i Eddy Ramich – nove glazbene poslastice u 585 Clubu
20. kolovoza 2019.
Music Box (8183 Članci)
Podijeli

Weiss i Eddy Ramich – nove glazbene poslastice u 585 Clubu

Bolski klub 585 nastavlja s odličnim glazbenim najavama! Nakon proteklog tjedna, koji su obilježili nastupi brojnih svjetskih zvijezda, ovaj noćni bolski dragulj svojim gostima sprema nove glazbene poslastice. Program Revolt – Join The Resistance dovodi sjajnog Weissa dok će u sklopu programa Beats ‘N’ Instruments nastupiti Eddy Ramich.

Iako se ljetna sezona lagano privodi kraju, 585 Club nastavlja punom parom! Plesne noći pod otvorenim zvjezdanim bolskim nebom postale su must have ovog ljeta, a program koji se sprema i za naredna dva tjedna, oduševit će sve poklonike dobre glazbe i prave ljetne energije s potpisom ove jedinstvene party destinacije. Nakon nezaboravnih nastupa Sigale, Stewea Lawlera, Jan Kincla i Reggisa Katea, na Bol sutra stiže i veliki Weiss!

Njegov hit singl My Sister, pogodio je vrh Beatport liste i ostao tamo četiri mjeseca. Nakon nekoliko godina uzastopnih hit singlova kao što je You’re Sunshine, koji je premijerno prikazan na televiziji BBC Radio 1 Dannyja Howarda, Weissov profil nastavio se širiti. Nevjerojatnu podršku pružili su umjetnici uključujući Gorgona Cityja, Eats Everything, Jaxa Jonesa, Dukea Dumonta, MK i Claudea Vonstrokea, a kroz uspješnu karijeru remixirao je Kylie Minogue, Robyn, Calvina Harrisa i Claptona. Njegov singl Feel My Needs osvojio je prvo mjesto na pet međunarodnih glazbenih ljestvica te je proglašen najboljim britanskim singlom 2018.

Program Beats ‘N’ Instruments, koji predstavlja kombinaciju house glazbe s instrumentima uživo, svakog četvrtka u klub privlači stotine obožavatelja ovog zanimljivog glazbenom žanra. Za sam kraj ljeta DJ kormilo preuzet će domaći veteran i kralj nestvarno dobrih partyja Eddy Ramich. Jedan je od ljudi koji su obilježili razvoj festivalske scene u Hrvatskoj, a osnivač je legendarnog programa Kontrapunkt u Aquariusu. Eddy je u Hrvatsku prvi doveo acid jazz, breakbeat, soulful i deep house umjetnike. Također, kao DJ na legendarnoj zagrebačkoj radijskoj postaji 101, vodio je dvije emisije 18 godina. Sa sjedištem u Berlinu, nakon 30 godina posvećenosti i strasti za glazbom, nastavlja širiti svoju viziju diljem svijeta. Eddy će proslaviti svoju 30-godišnju karijeru nastupima i drugim projektima tijekom cijele 2019/20, a u 585 Club stiže 22. kolovoza.

Večeras će se u klubu održati i još jedno Gold’s Finest druženje. Najveće R’N’B i hip hop hitove puštat će već dobro poznati rezident kluba, DJ DaDoo te DJ Sheko, ime koje je itekako poznato na domaćoj klupskoj sceni.