Počinju tri dana tuluma u Splitu u čast Dini Dvorniku!
16. kolovoza 2018.
Music Box (10581 Članci)
Podijeli

Počinju tri dana tuluma u Splitu u čast Dini Dvorniku!

Pred nama su tri dana partyja u čast velikom Dini Dvorniku u Splitu – drugi Aj Cha festival! Festival se otvara velikim besplatnim tulumom na Splitskoj Rivi u četvrtak 16. kolovoza koji počinje u 21 sat.

Na partyju će nastupiti Noa & Funkblasters koji će svirati Dinine hitove, ali i funk klasike, dok će nakon njih DJ Tabu – keeper of the groove nastaviti tulum do dugo u noć. Najbrži zaljubljenici u Dinine pjesme imat će priliku prisustvovati Aj Cha Boat Partyju nakon tuluma na Rivi! Broj mjesta je ograničen, a u prodaji je samo 150 karata.

Dan kasnije, u petak 17. kolovoza na Bedemu Cornaro nastupit će odlični Psihomodo pop! Psihiće s Dinom povezuje veliko prijateljstvo, a u samom centru grada će Davor Gobac i ekipa zasvirati u čast Dini, u godini kada obilježavaju 30. godišnjicu objave svog prvog studijskog albuma “Godina zmaja” i nakon velikog koncerta na zagrebačkoj Šalati. Psihomodo pop će u Splitu održati koncert dvije godine od posljednjeg nastupa, a splitska će publika uživati u hitovima kao što su “Donna”, “Ja volim samo sebe”, “Frida”, “Sve će biti u redu” i “Kad sam imao 16”.

Festival će zatvoriti Dubioza kolektiv velikim koncertom na starom Hajdukovom igralištu u subotu 18. kolovoza! Dubioza već niz godina oduševljava publiku iz regije i cijelog svijeta. Posthumnom suradnjom s Dinom na pjesmi “Treba mi zraka” otvorili su si vrata Aj Cha festivala te će publika zajedno s njima proslaviti veliko stvaralaštvo hrvatskog kralja funka. Njihova glazba odiše punkom, reggaeom, dubom, skaom i rockom koji savršeno ukomponirani čine jedinstvenu glazbu koja nosi snažne političke i životne poruke. Kao najuspješniji bend s Balkana u zadnjih 20 godina do sada su nastupili i oduševili publiku na brojnim festivalima diljem Europe i svijeta, promovirajući kulturu ovih prostora. Koncert počinje u 22 sata, a prije njih na pozornici će zasvirati Rezerve, makarski bend koji je u kratkom roku publiku oduševio pjesmama poput “Madona”, “Ne voli, ne voli”, “Potoci suza”… Ovaj energični rock’n’roll sastav koji spaja romantično i tragično, pettyjevske rifove i ramonesovsku zaigranost prizivajući zvuk Novog vala, a ponajviše splitskih Đavola, te beogradskih Idola i U škripcu, publiku će zagrijavati od 21 sat.

Ulaznice za Aj Cha boat party i sve najavljene koncerte možete nabaviti putem sustava Eventim hr., Ticketshop.hr, Croatia-tickets.com i na njihovim službenim prodajnim mjestima.

Foto: Nikola Knežević