Uskoro stiže dokumentarni film o životu Rihanne, a možda i dva nova albuma!
20. kolovoza 2018.
Nikola Knežević (2787 Članci)
Podijeli

Uskoro stiže dokumentarni film o životu Rihanne, a možda i dva nova albuma!

Redatelj Peter Berg otkrio je kako bi dugoočekivani dokumentarni film koji prati život Rihanne mogao biti u kinima za otprilike mjesec i pol dana. 

Čovjek koji je režirao dokumentarac je poznati redatelj Peter Berg koji je režirao film “The Lone Survivor” te je istaknuo kako je Rihanna jedna izvanredna mlada žena. “Radna etika, talent, sreća, gužva, vizija. Ona je zaista vrlo zanimljiva žena i film će izaći kroz mjesec i pol dana dana do dva mjeseca”, rekao je Berg.  Inače, upravo je ovaj redatelj Rihanni omogućio prvu veliku filmsku ulogu u akcijskom filmu “Battleship” iz 2012. godine. Nakon toga je imala značajne uloge i u filmovima “Oceans Eight” i “Valerian”.

Vijest o izlasku dokumentarca objavljena je nakon glasina o snimanju filma u kojem će glumiti Rihanna i Donald Glover. Dvojac je viđen kako radi zajedno na Kubi na projektu koji se zove “Guava Island”. U međuvremenu, nedavno je objavljeno kako bi Rihanna mogla raditi na dva nadolazeća albuma koji će biti nasljednici njezinog osmog, dvostruko platinastog albuma “ANTI” iz 2016. godine. Čak se priča da bi trebali biti objavljeni do kraja 2018. godine.