Kim Verson i Bojan Jambrošić u novom zajedničkom singlu!
28. kolovoza 2018.
Music Box (10907 Članci)
Podijeli

Kim Verson i Bojan Jambrošić u novom zajedničkom singlu!

Kim Verson i Bojan Jambrošić nam predstavljaju svoj novi hit singl imena “Nismo uzalud ovom cestom hodali“.

Riječ je o skladbi s novog, drugog studijskog albuma Kim Verson „Vrati mi moj svijet“ , izdanog prije nekoliko mjeseci. Pjesma govori o izgubljenoj i neprežaljenoj ljubavi, ali i o tome da niti jedno životno iskustvo nije uzaludno pa čak niti slomljeno srce. Za sve u životu postoji razlog. Ideja je ovo koju tematizira Kim Verson kao autorica teksta pjesme. Također, ističe Kim, ljudi bi trebali biti spremni prihvatiti svaku situaciju koju im život donese te iz nje izvući najbolje pa tako i iz narušenog ljubavnog odnosa.

„Kad sam stvarala ovu pjesmu, osjećala sam da je stvorena za duet i odmah sam imala viziju nježnog i emotivnog muškog vokala koji će unijeti posebnu notu. Znala sam da će to biti Bojan jer mi se najbolje uklapao u pjesmu. Naime zajedno već imamo jedan duet, puno nastupa i projekata kao što su mjuzikli “Les Misérables“ i “Pepeljuga.“, kaže o pjesmi autorica teksta i glazbe Kim Verson.

Vizualno atraktivan spot  režirao je Josip Ninković, a sniman je na zanimljivoj lokaciji koja oduševljava svojom atraktivnošću. Riječ je o pravoj maloj pustinji u kontinentalnoj Hrvatskoj – Dravski peski pored Đurđevca.

Dvoje mladih glazbenika ponovno oduševljavaju svojom glazbenom suradnjom, a po prvi puta uživo pjesmu će izvesti 31. kolovoza na pozornici Aurea festa u Požegi.
Glazbu i tekst pjesme potpisuje Kim Verson, a za aranžman i produkciju zaslužan je Silvio Pasarić. Redatelj spota je Josip Ninković koji je i snimao spot uz pomoć druge kamere – Dubravka Antonića. Ovo je treći video spot za koji Kim potpisuje i scenarij.

Foto: Josip Ninković