Piaf! The Show – veliki spektakl u čast Edith Piaf u Lisinskom
28. kolovoza 2018.
Music Box (11078 Članci)
Podijeli

Piaf! The Show – veliki spektakl u čast Edith Piaf u Lisinskom

Više od milijun prodanih ulaznica u više od pedeset zemalja – PIAF! THE SHOW – glazbeno slavlje života i glazbe legendarne francuske pjevačice Edith Piaf, stiže u Lisinski.

Program u režiji kazališnog diva, Gila Marsallea, uz nastup Anne Carrere, mlade francuske umjetnice koja je prozvana “jedinom legitimnom nasljednicom Edith Piaf” u Zagreb stiže 15. prosinca. Premijerno uprizoren 2015., inspiriran je nagrađivanim filmom “La Vie En Rose”. U dva čina u trajanju od 45 minuta, ispričana je priča o životu pariške dive uz izvedbu njenih nezaboravnih hitova, uz posebnu scenografiju i videoprojekcije u kojima su se našle nikada prije objavljene fotografije poznatih lokacija najromatičnijeg svjetskog grada iz doba Edith Piaf.

Piaf! The Show
Photo by Jennifer Taylor

“Dugo vremena već radim u show biznisu, na pozornici i iza nje, dvadeset i pet godina putujem svijetom. No, do današnjeg dana, Anne Carrere je bilo i ostalo moje najveće umjetničko otkriće. Ona je dijamant prepun prirodnog talenta!” – o glavnoj akterici programa je izjavio Gil Marsalla, također veliki obožavatelj i rada Edith Piaf. Izuzetno karizmatična i talentirana, Anne Carrere glazbenu je karijeru počela graditi od ranih tinejdžerskih dana, a osim pjevanja, učila je glumu i ples u kojem pokriva razne stilove uključujući i modernu inačicu jazz glazbe.

Najpoznatija izvedba Piaf! The Show dogodila se početkom prošle godine kada je trijumfalno izvedena u Carnegie Hallu, u sklopu proslave šezdeset godina koncerta Edith Piaf na istoj lokaciji, 1957. Već sada imaju zakazano preko četiri stotine nastupa u Europi, Aziji, SAD-u, Kini, Japanu i ostalim dijelovima svijeta.

Piaf! The Show
Photo by Jennifer Taylor

Ulaznice po cijeni od 200, 250, 300 i 330kn potražite na blagajni Lisinskog ili online na www.lisinski.hr