The Offspring pjesmom “Let The Bad Times Roll” najavili novi album
25. veljače 2021.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

The Offspring pjesmom “Let The Bad Times Roll” najavili novi album

Punk-rock ikone The Offspring iznenadile su fanove diljem svijeta najavom novog albuma! Nakon gotovo desetljeća studijske pauze, skupina će 16. travnja objaviti album “Let The Bad Times Roll”, s kojeg predstavljaju istoimeni najavni singl.

Naslovna pjesma “Let The Bad Times Roll” napisana je u drugoj polovici 2019., da bi svoj finalni oblik dobila tijekom protekle godine, a već i sam naslov otkriva kako reflektira društvene izazove kroz koje prolaze Sjedinjene Američke Države. O tome progovara i Dexter Holland: “Osjećam da smo u specifičnom periodu povijesti, tijekom kojeg svjetski vođe umjesto da nas ohrabruju s ‘Dajemo sve od sebe’, šalju poruku ‘Jeb* ga’, što je jako zastrašujuće!”

Za SoCal skupinu ovo će biti deseto po redu studijsko izdanje, na kojem će se naći 12 novih pjesama. Novi materijal bend je stvarao u proteklih nekoliko godina, na različitim lokacijama, a u tome im je pripomogao i legendardni rock producent Bob Rock.

Iako proteklih deset godina nisu objavili novo studijsko izdanje, bend je bio itekako aktivan kroz koncerte i turneje, a posvetili su se i stvaranju glazbe za film, TV i video-igre, da bi se u posljednjih nekoliko godina posvetili i novom materijalu – što je 2020. uključivalo i objavu božićnog singla “Christmas (Baby Please Come Home)”, obradu popularnog blagdanskog klasika. Također, u tom periodu bendu se pridružio i novi basist – Todd Morse, dok je ostatak “The Offspring tima” ostao isti te ga i danas čine frontmen Dexter Holland, gitarist Noodles i bubnjar Pete Parada.

Popis pjesama:

This Is Not Utopia
Let The Bad Times Roll
Behind Your Walls
Army of One
Breaking These Bones
Coming For You
We Never Have Sex Anymore
In The Hall of the Mountain King
The Opioid Diaries
Hassan Chop
Gone Away
Lullaby

Foto: Daveed Benito