Završio Changer kroz koji su ove godine prošli Darko Rundek, Inner Circle i Jessie Ware
30. kolovoza 2018.
Music Box (10917 Članci)
Podijeli

Završio Changer kroz koji su ove godine prošli Darko Rundek, Inner Circle i Jessie Ware

U organizaciji Turističke zajednice grada Šibenika i agencije fakat. u Šibeniku se od 23. do 26. kolovoza održalo drugo izdanje Changera.

U četiri dana Šibenčani i njihovi gosti uživali su u bogatom konferencijskom i uličnom multimedijalnom programu, na pozornicu Tvrđave sv. Mihovila Changer je doveo Darka Rundeka i Ekipu te Inner Circle dok je Jessie Ware nastupila i oduševila sve prisutne u dvorani Baldekin.

Gradom Šibenikom postavljene su svjetlosne instalacije i multimedijalni programi, a dio Changera donio je konferencijske sadržaje. Neki od govornika na konferenciji bili su Ivica Mudrinić, Nick Colgan (The Garden), Rudolf Štefan (restoran Pelegrini), Goran Gavranović (glavni urednik 24 sata), Mirela Priselac Remi (Elemental)… a teme koje su pokrivali paneli protezale su se od pametnog upravljanja destinacijom do tajnog začina vođenja uspješnih timova.

Organizacijski partner konferencijskih događanja bio je Algebra, čiji su stručnjaci kroz predavanja obradili aktualne tehnološke fenomene te izveli dvije besplatne radionice namijenjene podizanju poslovnih kapacitete i usvajanju upravljačkih vještina te jednu radionicu digitalnog marketinga. Sudjelovanje na radionicama, kao i ulaz na konferencijske sadržaje bio je besplatan.

Changer je otvoren ‘eksplozijom’ svjetla na šibenskom kazalištu kada je 3D mappingom zgrada kazališta dobila razna nova pročelja, svjetlosne instalacije postavljene su bile i na Maloj Loži, Gorici i pred katedralom sv. Jakova, a ulice šibenske povijesne jezgre bile su osvijetljene ambijentalnom rasvjetom nadopunjene i multimedijalnim glazbenim nastupima.

Svaki je dan Changera završavao glazbenim koncertom, pa je tako prvu večer oduševio bend Inner Circle o čijem je nastupu sljedeći dan brujao cijeli gradInner Circle je na Tvrđavi Sv. Mihovila osvojio sve prisutne reggae ritmovima, a zidinama tvrđave odjekivale su pjesme „Bad Boys“, „La La Long“, ali i poznati hitovi u reggae izdanju poput Lennonove „Imagine. Večer drugog dana Changera obilježio je Darko Rundek i njegova Ekipa, koji su na Tvrđavi Sv. Mihovila donijeli ‘apokaliptični’ nastup i oduševili publiku bezvremenskim hitovima i fantastičnim koncertom.

Za kraj, Changer je uz pomoć Scweppesa u Šibenik doveo zvijezdu svjetskog kalibra, Jessie Ware, koja je dvoranu Baldekin ispunila zvukovima posljednjeg albuma “Glasshouse”, a pljesak oduševljene publike zapečatio je završnu večer Changera.

Drugu godinu za redom, Hrvatskoj i regiji, predstavljen je sasvim novi konferencijsko-glazbeni koncept koji je iznova oduševio javnost, a čiju okosnicu čine grad Šibenik i tri riječi: multimedijalnost, inovativnost i promjena. Changer je događaj koji je u Šibenik doveo tehnološke, umjetničke i komunikacijske changere, a njegova prepoznatljivost i inovativnost polako, ali sigurno stvara temelje koje će Šibenčani i gosti još dugo pamtiti.

Foto: The Worst