Troye Sivan predstavio novi studijski album – “Bloom”!
31. kolovoza 2018.
Music Box (10954 Članci)
Podijeli

Troye Sivan predstavio novi studijski album – “Bloom”!

Nakon dva dobro prihvaćena EP izdanja i prvog albuma koji je osvojio srca publike i kritičara, njegovo novo izdanje ugledalo je svijetlo dana.

On je Troye Sivan, a danas je predstavio svoj novi studijski album „Bloom“. Do sad je s njega predstavljeno nekoliko singlova. Osim samostalnih izvedbi, na singlu „Dance To This“ pridružila mu se i Ariana Grande. Brojni komentari govore kako je ovaj album nešto mračniji nego njegov prošli album, ali u isto vrijeme i album uz koji se može plesati. Novi album je za Billboard komentirao i Sivan: „Mislim da sam prvim albumom tražio svoje mjesto u svijetu. Novim albumom pokazujem da sam ovdje i da shvaćam kako stvari funkcioniraju.“

Prvi album, „Blue Neighbourhood“ došao je na sedmo mjesto Billboard 200 ljestvice. Svojim dosadašnjim izdanjima na svim streaming servisima slušao se preko 3.5 milijardi puta. Svoju prvotnu popularnost je stekao objavljujući YouTube videe, da bi kasnije sve potkrijepio i svojim uspješnim pjesmama. Do sad je osvojio i brojne nagrade kritičara i publike; od Teen Choice nagrada za najveću zvijezdu, ARIA glazbenih nagrada za prvi album, sve do MTV nagrada za najbolju izvedbu. Povrh svega, Troye je i glumac. Glumio je u nekoliko filmova, a najpoznatija uloga svakako mu je u filmu X-Men Origins: Wolverine.

Novi album sadrži deset pjesama, dok ih je pet do sad već predstavljeno. Svaka od pjesama dobila je i svoj videospot, a svoj vrhunac obožavatelji su dobili jučer kad je novi album predstavljen u ekskluzivnom live stream događaju. Osim novih pjesama Troye Sivan odgovorio je i na neka pitanja vezana uz album, a cijeli video dostupan je na YouTubeu:

„Bloom“ – popis pjesama:
Seventeen
My My My!
The Good Side
Bloom
Postcard ft.Gordi
Dance To This ft.Ariana Grande
Plum
What A Heavenly Way To Die
Lucky Strike
Animal