Dimensions Festival objavio nova imena ovogodišnjeg festivala
7. ožujka 2018.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Dimensions Festival objavio nova imena ovogodišnjeg festivala

Svake godine Dimensions festival uspije nas impresionirati s besprijekorno odabranom listom izvođača koja ujedinjuje najveća imena nezavisne elektroničke glazbe sa svježom generacijom nadolazećih umjetnika.

2018. godina svakako nije izuzetak. Naprotiv. Do sada objavljenom, velikom popisu upravo je pridružen pozamašan niz novih imena. Nils Frahm, John Talabot, Margaret Dygas, Maurice Fulton, Jlin, Kid Drama, MC Fokus, Gigi Masin, SP:MC, Alix Perez, Kuiyuki (live), Josh Cheon (Dark Entries), Avalon Emerson, rRoxymore i Steve Spacek samo su neki od izvođača koji će se pridružiti Kraftwerku, Jonu Hopkinsu, Nini Kraviz i mnogim drugima ovoga ljeta u Puli.

Između 29. kolovoza i 2. rujna tisuće posjetitelja iz cijelog svijeta okupiti će se na jednoj od najljepših festivalskih lokacija na planeti, magičnoj tvrđavi Punta Christo i uživati u blaženim danima na plaži i brodovima te cjelonoćnom glazbenom programu na nekoj od brojnih pozornica. Ulaznice za koncert otvorenja u Areni, kao i festivalske ulaznice nalaze se u prodaji putetm sustava Entrio.

 

U nadolazećim tjednima predstoje nam objave rasporeda zabava na brodovima, ekskluzivni takeoveri, program Knowledge Arene i ostalih sadržaja. Za sve informacije o festivalu preporučamo praćenje festivalskih komunikacijskih kanala.