Buđenje u novoj pjesmi “Bolje ne, ne, ne” ostvarilo suradnju s Austrijankom Stellom Jones
3. rujna 2018.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Buđenje u novoj pjesmi “Bolje ne, ne, ne” ostvarilo suradnju s Austrijankom Stellom Jones

Buđenje, hrvatska pop rock uzdanica i jedan od naših najboljih koncertnih bendova predstavlja novu hit pjesmu – „Bolje ne, ne, ne” osvojit će radijski eter.

Kao i njihova dva prethodna singla, „Samo ti, samo ja” i „Budi moja”, koji su poharali radijske programe i domaće top liste, i novi singl na kojem su ugostili sjajnu američko-austrijsku pjevačicu Stellu Jones sasvim sigurno čeka ista budućnost.

„”Bolje ne, ne, ne” naša je nova uzdanica, posebna i po tome što po prvi put surađujemo s producentom Hrvojem Prskalom koji je istaknuo sve bitno što sam zapamtio kad sam se prvi put navukao na glazbu iz osamdesetih. Imamo i tu privilegiju, zahvaljujući našem bubnjaru Marku Duvnjaku koji ima uspješnu izvođačku karijeru u Europi, zaviriti u sve njegove suradnje i na taj način dobiti nekog posebnog u pjesmi kao što je Stella Jones, rekao je frontmen Buđenja Darko Bakić.

Buđenje svoju karijeru gradi već 16 godina, a Darko Bakić, glavni autor glazbe i tekstova, doveo je Buđenje do statusa jednog od naših najboljih bendova što su prepoznali mnogi naši ugledni glazbeni kritičari.

Bend uskoro objavljuje i novi studijski album “Samo ti, samo ja” te najavljuje veliku koncertnu promociju koja će se održati u petak, 30. studenog u Tvornici kulture.

Foto: Nikola Knežević