Porto Morto ovog tjedna na Ljetu u MSU izvodi premijerno neke nove pjesme
10. lipnja 2024.
Music Box (11075 Članci)
Podijeli

Porto Morto ovog tjedna na Ljetu u MSU izvodi premijerno neke nove pjesme

Porto Morto je trenutačno najpotentniji i najpopularniji zagrebački bend, a i šire, naravno. Kao predvodnici plemena okupljenih oko kuće JeboTon uspjeli su se ne samo nametnuti medijima i pop konzumentima, već i stvoriti davno zaboravljenu atmosferu u gradu, atmosferu napetosti i erosa kada je riječ o rock sceni i “muvingu” na istoj.

Njihov glazbeni smjer koji je na trenutke nezahvalno definirati temelji se na mješavini art rocka, progresivnog popa i indie elektronike. Fantastično prihvaćen album „Portofon“ (2019.), s kojeg na prvu osvaja suradnja s Darkom Rundekom na singlu „Hodaj“, priskrbio im je tri nominacije za Porin. Prepoznatljivost grade i po naglašenom vizualnom izrazu koji je u detalje razrađen u videospotovima i na pozornici. Na Ljetu u MSU izvest će premijerno i neke nove pjesme.

Koncert je na rasporedu u petak, 15. lipnja od 21 sati. Ulaz u prostor koncerta je od 20 sati. Cijena ulaznice je 19 eura, a na dan koncerta 23 eura. Mogu se kupiti putem sustava Eventim.hr  i na recepciji MSU-a. Za kupnju ulaznica za 3 koncerta i popratnog programa po izboru, možete ostvariti 15% popusta.

Tijekom Ljeta u MSU ne propustite filmske projekcije, izložbe, plesne predstave Antisezone i program Animafesta, svjetskog festivala animiranog filma. U petak, 15. lipnja od 19 sati na rasporedu je projekciaj filma “Retro Boom” u režiji Dalibora Platenika, a do 19 sati moći ćete pogledati izložbu “Zbirka kao klagol” (postav MSU: Budućnosti; Drugarstvo; Tužne pjesme rata i aktualne izložbe iz ciklusa Okidači).

Foto: Valerio Baranović