Paul van Dyk se vraća u Zagreb i promovira novi album!
4. rujna 2018.
Music Box (10969 Članci)
Podijeli

Paul van Dyk se vraća u Zagreb i promovira novi album!

Njemačka trance legenda Paul van Dyk nastupit će plovno u Zagrebu gdje će predstaviti svoj deveti studijski album „Music Rescues Me“ koji izlazi u listopadu.

Paul van Dyk će doći u klub Boogaloo 26. listopada, a uz njega će nastupiti i James Cottle (novi talent na VANDIT Records iz UK), Woody Van Eyden (osnivač Heavens Gate-a i legenda trance scene koja djeluje već dva desetljeća), Pascal Sander (Heavens Gate Deep) i rezident Corti Organ koji se može pohvaliti brojnim izdanjima na hvaljenom labelu Armina Van Buurena “A State of Trance” i nedavnom suradnjom na pjesmi “New Dawn” s Andrewom Rayelom (inHarmony Music). Inače, novi album Paula van Dyka izlazi 12. listopada i bit će predstavljen na posebnom eventu u Londonu.

Sve će to biti održano u sklopu programa Legendary, novog brenda usmjerenog na elektroničku glazbu, a koji se sprema impresionirati posjetitelje mnogim kvalitenim line up-ovima. Cilj je ugostiti legendarne umjetnike čime će zajedno s posjetiteljima kreirati jedinstvene uspomene. Osnovan od strane glazbenog i umjetničkog menadžmenta iz Njemačke koji je već predstavio brojne dogadaje u klubovima i na festivalima pod brendom HeavensGate u Njemačkoj, UK-u, SAD-u, Koreji, Indoneziji i na Ibizi. S ovako dugim iskustvom u trance i house glazbi vrijeme je da Legendary eventi dođu i u Hrvatsku koja se zahvaljujući kvalitetnoj klupskoj sceni dokazala kao savršena destinacija za kvalitetne evente poput ovih.

Ulaznice se mogu kupiti putem sustava Entrio. Početak eventa je u 22 sata i 30 minuta.

Foto: Christoph Koestlin