Novo osvježenje na glazbenoj sceni, uzbudljivi projekt SONYA i prvi singl “Zjene kao sunca”
5. rujna 2018.
Music Box (9908 Članci)
Podijeli

Novo osvježenje na glazbenoj sceni, uzbudljivi projekt SONYA i prvi singl “Zjene kao sunca”

Pjesmom „Zjene kao sunca“ splitski rock dvojac SONYA odlučio se predstaviti javnosti. Iza ovog ženskog imena stoje dvojica splitskih glazbenika, Ivan Ivanišević i Vojan Koceić.

Učinilo nam se interesantnim da iza ženskog imena stoje muškarci. Riječ sonic na engleskom znači zvučan, akustičan, a i Sonja je ime moje kćeri pa su to bili dovoljni razlozi da se odlučimo upravo za ovo ime, objasnio je Ivan Ivanišević, vokal i gitarista u bendu.

Žanrovski su se opredijelili za garage, blues, indie i folk rock, a kako će zvučati najbolje pokazuje njihov prvi singl “Zjene kao sunca” koji zajednički potpisuju kao autori.

Pjesma je snimljena u HHH studiju u Splitu, a miks i mastering rađen je u studiju Zg Zvuk iza kojeg stoji Hrvoje Prskalo. Jednostavan i interesantan spot režirao je Vojan Koceić.

Nisam htio bogatu scenografiju niti skupe kadrove već sam želio prikazati ogoljen bend, odnosno onakav kakav i jest. Ako će se ljudi zbog toga više koncentrirati na glazbu nego na sliku onda je naš cilj postignut, rekao je Vojan Koceić, bubnjar u bendu.