Neće proći #sax20 dan bez Drugog načina!
8. rujna 2018.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

Neće proći #sax20 dan bez Drugog načina!

Drugi način nastupit će prvi put u kultnom zagrebačkom klubu koji će ih ugostiti u subotu, 29. rujna. Ovi rock veterani poznati su po odličnim live svirkama pa će svojim nastupom zasigurno uveličati jubilarnu 20. sezonu kluba Sax!

Ovaj poznati zagrebački rock bend tijekom više od 40 godina postojanja i tisuće koncerata održanih diljem regije, stekao je kultni status i danas proživljavaju svoju drugu mladost. Iza ovog legendarnog sastava su mnogobrojni hitovi koji se i danas rado slušaju poput “Prođe ovaj dan”, “Na mom dlanu”, “Piši mi”, “Stari grad”, “Jedro za oluju” i mnogi drugi.

Tijekom godina bend je mijenjao članove, a današnju postavu Drugog načina čine: Branko Požgajec (vokal/flauta), Božo Ilić Dugi (bas gitara), Ernest Vinković (gitara/vokal), Damir Vuk (klavijature/vokal), Mario Domazet (gitara), Mladen Palenkaš (bubnjevi/udaraljke/vokal).

Ulaznice za koncert će se moći kupiti po pretprodajnoj cijeni od 40 kn, dok će na dan koncerta cijena iznositi 60 kn. Info o početku pretprodaje bit će dostupan uskoro.