Koncert Ede Maajke u Domu sportova pomaknut na drugi datum!
12. rujna 2018.
Music Box (9482 Članci)
Podijeli

Koncert Ede Maajke u Domu sportova pomaknut na drugi datum!

Zbog tehničkih razloga koncert Ede Maajke, zakazan za 9.11., održat će se u novom terminu – tjedan dana kasnije, 16. studenog. Lokacija je ista – Dom sportova.

Veliki koncertni spektakl jedinstvena je prilika zagrebačkoj publici za uživanje u starim i novim pjesmama ovog poznatog glazbenog umjetnika koji će predstaviti i skladbe s posljednjeg albuma “Put u plus”, objavljenog ljetos za Dallas records. Službena promocija samog albuma održat će se 19. rujna u Vintage Industrial baru u Savskoj 160.

RECENZIJA: Edo Maajka – “Put u plus” – najveći plus Majke regionalnog hip hopa

Novi album “Put u plus”, do sada najeklektičnije Edino djelo, spoj je hip-hopa, rocka, funka, etna. Cijeli album, intimna je preslika Edinog života u posljednje četiri godine. Kroz sam naziv albuma “Put u plus” Edo Maajka želi naglasiti kako je svaki teški i negativni trenutak ovdje kako bi nas vratio u pozitivno stanje duha, svaki minus put je u plus. Na koncertu u Domu sportova Edo Maajka će po prvi puta izvesti skladbe s novog albuma.

O samom koncertu glazbenik kaže: “Jako se veselim i jako sam uzbuđen jer ću izvesti pet pjesama koje nikada do sada nisam izveo, nikada odrepao. Izvest ću svih jedanaest pjesama s albuma i još petnestak starih. Imat ću odlične predgrupe, puno gostiju, potrudit ćemo se svi da to bude odličan koncert i mislim da će biti jedan od boljih koncerata ove jeseni u Zagrebu.”

Ulaznice za koncert po cijeni od 85 kuna do 9. listopada mogu se kupiti na prodajnim mjestima Eventima, Rockmarku, Dirty Old Shopu, Dallas Recordsu i Dallas Music Shopu Rijeka. Kupljenje ulaznice vrijede i za novi termin, a svi oni koji ne mogu prisustvovati koncertu zbog promjene datuma, povrat novca mogu dobiti do 1. listopada na prodajnom mjestu gdje su i kupili ulaznicu..

Foto: Manuel Perlić