Princeza dream popa se vratila! Lana Del Rey predstavila “Mariners Apartment Complex”!
12. rujna 2018.
Nikola Knežević (2787 Članci)
Podijeli

Princeza dream popa se vratila! Lana Del Rey predstavila “Mariners Apartment Complex”!

Kao što je i obećala, Lana Del Rey je upravo objavila novu pjesmu pod nazivom “Mariners Apartment Complex”, još jednu dream pop poslasticu s osvajajućim klavirom, psihodeličnom gitarom i njezinim glasom koji otapa svaku dušu.

Lana je rekla kako će iza ove pjesme uslijediti i drugi singl “Venice Bitch”, a oba će se pojaviti na još nenajavljenom albumu s mogućim izlaskom tijekom 2019. godine, sudeći prema nekoliko izvora. Taj album bi bio nasljednik “Lust for Life” iz 2017. godine.

Što se tiče nove pjesme, Lana Del Rey je po prvi put radila s pop producentom Jackom Antonoffom, poznatom po suradnjama s Taylor Swift, Lorde i St. Vincent. Prvo su naslutili suradnju objavom nekoliko fotografija proteklog mjeseca. No, prošlog tjedna je Lana najavila ovu pjesmu “Mariners Apartment Complex” s fotografijom na kojoj je nosila majicu s natpisom “Venice Bitch”. Te riječi se nalaze i u ovom singlu, ali su i dio sljedećeg. Video spot je navodno režirala povremena suradnica i mlađa sestra Lane Del Rey, huck Grant.

“You lose your way, just take my hand
You’re lost at sea, then I’ll command your boat to me again
Don’t look too far, right where you are, that’s where I am
I’m your man”

Foto: PR photo (lanadelrey.com)