Vintage otvara koncertnu sezonu promocijom albuma bluesera Bebé Na Volé
12. rujna 2018.
Music Box (9162 Članci)
Podijeli

Vintage otvara koncertnu sezonu promocijom albuma bluesera Bebé Na Volé

U četvrtak 20. rujna ne propusti otvaranje nove koncertne sezone u Savskoj 160 uz odličnog Bebé Na Volé, koji će predstaviti novi album ”Hate Is A Wonderful Thing’, koji od prije neki dan možete kupiti, a naša preporuka je da zgrabite vinilni primjerak jer broj je limitiran. Obzirom da je album ozbiljna prijetnja za najbolji album 2018., jednako takva prijetnja je i ovaj koncert koji ne smijete propustiti.

Jedan zgodan detalj jest da će koncert otvoriti upravo Adamova učenica gitare – Marina Elezović. Rodena je 19.5.2000. u Kanadi, a gitaru je počela svirati s 10 godina pod utjecajem rock bendova poput CCR, Led Zeppelin, Rollin Stones, Nirvana… Piše indie/rock pjesme s old school prizvukom, a najčešće teme pjesama su nerazumijevanje, usamljenost i depresija. Trenutno se školuje u jezičnoj gimnaziji koja joj nažalost nije predraga, ali hvala bogu pa je zadnja godina. 🙂 Svira na cesti i gdje god stigne, a zadnjih godinu dana radi na albumu prvijencu s profesorom, producentom i velikim blueserom Bebé Na Volé.

Sve pjesme na albumu komponirao je, izveo i snimio sam autor Adam Semijalac, a miksanje je radio u tandemu s Višeslavom Labošom, koji ujedno potpisuje i mastering. Za artwork su se pobrinuli Mislav Lešić i Dobriša Radovanović.

Adam Semijalac, glazbenik poznatiji pod imenom Bebè Na Volè jedan je od najboljih blues vokala na ovim prostorima. Njegova glazba može se okarakterizirati kao root blues u kombinaciji s različitim indie žanrovima. Nakon preko 10 godina stvaranja originalne i njemu svojstvene glazbe, krajem siječnja 2015. izdao je “best of” na vinilnoj ploči pod nazivom “Time Of Great Depression” gdje je svoj cjelokupni opus sveo na 13 autorskih pjesama kojima je obuhvatio sve kreativne faze svog glazbenog izričaja.

Tri godine kasnije, točnije ovih dana, pojavio se i novi, iščekivani, album ‘Hate Is A Wonderful Thing’, kojim je Senuhakac izgradio novo poglavlje u domeni najboljeg ovdašnjeg rock albuma, a slobodno možete rezervirati i najviša mjesta na popisu najboljih domaćih izdanja ove godine.

S obzirom da živi isključivo od glazbe, Adam je svoje djelovanje proširio znatno dalje od koncertnih dvorana. Radi glazbu za kazališne predstave; član je koautorske inicijative OOUR-Zagreb, kazališta TRAFIK u Rijeci te ima preko 15 cjelovečernjih plesnih predstava iza sebe. Podučava gitaru, bass, banjo, mandolinu, a povrh svega snima film o Bebè Na Volè s redateljem Vladimirom Gojunom.

Promocija albuma zakazana je za četvrtak, 20. rujna s početkom u 21 sat i 30 minuta, a upad je 40 kuna, na dan koncerta 55 kuna. Kupiti ih možete u Vintageu ili u Dirty Old Shopu.

Foto: Tomislav Sporiš