Koncert Jasona Derula najprodavaniji u Hrvatskoj!
21. rujna 2018.
Music Box (10880 Članci)
Podijeli

Koncert Jasona Derula najprodavaniji u Hrvatskoj!

Američki glazbenik  u Hrvatsku dolazi prvi put, a u zagrebačkoj Areni nastupit će 27. listopada.

Da je riječ o svjetskoj zvijezdi čiji se nastup s nestrpljenjem iščekuje govori i činjenica da je koncert Jasona Derula već nekoliko tjedana najprodavaniji u Hrvatskoj. Derulo, koji dolazi u organizaciji Star produkcije, poznat je po raskošnim glazbeno – scenskim koncertnim spektaklima pa I ne čudi da je potražnja za ulaznicama velika.

–  U opisivanju Jasona Derula svaka riječ je suvišna jer njegov talent treba doživjeti uživo. Dosadašnji odaziv publike je fantastičan, dobili smo brojne upite zainteresiranih obožavatelja te će 27. listopada mnogima sigurno ostati u odličnom sjećanju – rekao je je direktor Star produkcije Alen Ključe.

Derulo u Zagreb dolazi u sklopu svjetske turneje “2SIDES WORLD TOUR”, Ovaj talentirani pjevač i plesač, koji je trenutačno na europskom dijelu turneje, jedva čeka susresti se s hrvatskim obožavateljima, kojih sudeći prema prodaji ulanica, ne nedostaje.

Osim u Derulovim hitovima publika u Areni moći će uživati i u nastupu predgrupe LZ7, elektro – dance sastavu iz Manchestera LZ7 i specijalnim gostima, norveškoj teen senzaciji, Marcusu&Martinusu.

Nastup američke superzvijezde jedan je od onih koji se ne smije propustiti, a ulaznice za Derulov koncertni spektakl mogu se nabaviti na svim prodajnim mjestima te u sustavu Eventim po cijeni već od 250 kuna.

Foto: Jelena Ivanović (Exit photo team)