Mixed Up Mary objavili potpuno novu pjesmu – “Umolomni”
24. rujna 2018.
Music Box (9664 Članci)
Podijeli

Mixed Up Mary objavili potpuno novu pjesmu – “Umolomni”

Svega nekoliko dana nakon što su najavili objavu debitantskog albuma „Umolomni“, skupina Mixed Up Mary kao najavni singl s prvijenca predstavlja istoimenu autorsku pjesmu!

„Ova pjesma govori o ljubavi koja je neodrživa. Jer jedno mora otići. Nekamo. Nekome“ otkriva Ana Lovrenčić, autorica teksta i glazbe, te nastavlja: „Svi oni koji su hodali po tom tankom rubu gdje nastaju pjesme, a slabe proguta mrak, znaju o čemu pričam. Taj kreativni zanos gotovo je na rubu ludila. Ima pjesama i pjesama. Jedne pišeš zato što možeš, a druge zato što moraš. Moraš, „da preživiš“, da istisneš te silne emocije iz sebe.“

Upravo ova pjesma otvara i njihovo debitantsko izdanje, koje će biti objavljeno 5. listopada ove godine, pod okriljem diskografske kuće Universal Music Hrvatska. Album donosi ukupno 11 autorskih pjesama, među kojima su i ranije predstavljeni singlovi „Zauvijek“ i „Ljetna“. Produkciju izdanja potpisuje Konrad Lovrenčić, dok je mastering napravio Srđan Sekulović Skansi.

Slika koja krasi naslovnicu izdanja „Umolomni“ djelo je umjetnice Dragice Dade Modrić, dok je za vizualni dizajn albuma i predivne ilustracije koje krase knjižicu fizičkog izdanja zaslužna Irena Mihalinec.

Singl „Umolomni“, koji je dostupan u radijskom eteru i na digitalnim platformama, pratit će i objava videospota, koji će biti predstavljen ovog petka, 28. rujna.