Novi spot Jelene Radan za pobjedničku pjesmu Šibenskog festivala
1. listopada 2018.
Music Box (11101 Članci)
Podijeli

Novi spot Jelene Radan za pobjedničku pjesmu Šibenskog festivala

Pjesma Jelene Radan, „Negdje tamo gore“, koja je oduševila stručni žiri ovogodišnjeg Šibenskog festivala i odnijela pobjedu, dobila je i svoje video izdanje.

Spot za pjesmu „Negdje tamo gore“ snimao se na nekoliko lokacija u Turopolju polovicom rujna, a ekipa zaslužna za ovaj video uradak je većinom ista kao i za prethodna dva spota. Režiju potpisuje Boris Sekulić, kao i scenografiju, dok je direktor fotografije Filip Tot. Spot je i ovaj put montirala Maida Srabović.

“Snimanje je prošlo u skladu i baš dobroj atmosferi i lijepom vremenu. Selili smo se poput karavane na nekoliko lokacija u šumi, na trošnom mostu i na livadi. Svi su znali svoj dio i zahvalna sam svima na njihovoj vještini i talentu. Nikša i Eldan su podnijeli najveći teret obzirom da su trčali, vukli, igrali šah, telefonirali, hodali po trošnom mostu, bacali kamenje u vodu… Ja sam samo šetala i pjevala. Ponosna sam na cijelu ekipu i na izvedbu ovoga spota. Kadrovi su divni i eterični, nabijeni emocijom.” – rekla je Jelena Radan

Glavni akteri u spotu su glumci Nikša i Filip Eldan iz varaždinskog HNK koje je usmjeravao Goran Guksić zadužen za koreografiju.

Jelena ovom pjesmom nastavlja niz svojih autorskih djela s kojima će u skorijoj budućnosti upotpuniti uzbudljiv album, a priprema i nekoliko koncertnih događanja kojima se veseli i s kojima nastoji obilježiti sljedeću godinu.

Uz Jelenu i Anitu Valo kao koautorice glazbe, te Jelenu kao autorice stihova, Edija Cukerića i Konrada Mulvaja, producentsko-aranžerski tim, klavirske dionice na klavijaturama odsvirao je Hrvoje Galler, a Paul Kempf dionice stringsa, dok je udaraljke odsvirao Tin Ostreš.

Foto: Filip Tot