IZVJEŠĆE: Gužva zbog Luce na otvorenju nove sezone Akustike u Rockmarku
2. listopada 2018.
Nikola Knežević (2787 Članci)
Podijeli

IZVJEŠĆE: Gužva zbog Luce na otvorenju nove sezone Akustike u Rockmarku

Već tradicionalni program “Akustika” koji se održava u Rockmarku, otpočeo je s novom sezonom, a savršeni početak omogućila je Luce koja je promovirala debitantski album “Susret”.

“Susret vrijedan divljenja”, pisalo je u recenziji ovog albuma na Music Boxu, a ovaj susret u Rockmarku nije bio ništa slabiji. Iako je znalo biti velike gužve na nekom od ovakvih akustičnih koncerata, ovoga puta nisam mogao vidjeti izvođače, već samo čuti. Ljudi su sjedili, stajali, čučali i mislim da više niti jedna osoba nije mogla stati u ovaj prostor.

Simpatična Luce došla je s jednim dijelom benda i izvela neke pjesme koje nismo mogli čuti prije ovog albuma, ali i par singlova s kojima je najavila debitantsko izdanje. Sveukupno vrlo lijepo živo iskustvo, što potvrđuje kvalitetu samog albuma. Odlična priprema za veliki koncert u Tvornici kulture 19. listopada kad će Luce promovirati kompletan album s brojnim glazbenicima, kako onima iz njezinog benda tako i gostujućima.

RECENZIJA: Luce – “Susret” – put od simpatične glazbenice do susreta vrijednog divljenja

“Početak”, “Riječi”, “Čežnja”, meni neke od najdražih pjesama na albumu, samo su jedan od dokaza koliko je ova kantautorica važna na hrvatskoj i regionalnoj glazbenoj sceni, dok vas njezina vokalna izvedba doslovno odvede na neki bolji životni susret. Onaj vrijedan divljenja i onaj vrijedan življenja. I oni koji su možda bili skeptični i kojima možda pojedinačne pjesme nisu došle do srca, slušajući album u cjelini uvjeren sam da će promijeniti mišljenje ili samo učvrstiti ono dosadašnje. Luce, samo hrabro naprijed jer ipak sreća prati hrabre!