5. sezona serije “Black Mirror” na pomolu!
7. listopada 2018.
Music Box (9664 Članci)
Podijeli

5. sezona serije “Black Mirror” na pomolu!

Novi nastavak antologijske serije Charlieja Brookera, “Black Mirror”,  je u fazi nastanka, a s obzirom na dosadašnja odlična iskustva uvjereni smo da će nas iznenaditi i novi nastavci. No, postoji kvaka!

Tijek jedne epizode pete sezone će navodno moći određivati gledatelji jer će biti rađena po principu “Choose-Your-Own-Adventure” ili “Odaberi svoju vlastitu avanturu”. Nitko od producenata serije niti Netflix nije potvrdio točan datum izlaska, ali je rečeno kako će sezona biti dostupna u prosincu. Hoće li to biti kao i prošle godine 29. prosinca pa će neki (poput nas) seriju gledati čekajući Novu godinu, ostaje nam za vidjeti.

Još nije potvrđeno koliko će epizoda imati peta sezona, no za očekivati je da će biti šest novih nastavaka. Trailer za sada nije dostupan pa nemamo ni sneek peak sezone. Čak ne znamo ni tko će glumiti u seriji jer se sve drži u tajnosti. Snimanje sezone je počelo u travnju u Južnom Londonu. A što se tiče “choose-your-own-adventure” epizode, Bloomberg je objavio kako je Netflix dao zelenu svjetlo za nju i kako će isti princip biti i na još nekim naslovima, ali premijerno u Black Mirroru.

Serija nas je više puta šokirala svojim prikazom budućnosti, šokirala iz razloga što je iznimno realno napravljena i već se neke stvari u svijetu tehnologije odvijaju onako kako je proricao “Black Mirrorr”. Zato svaku novu avanturu ove znanstveno-fantastične serije dočekujemo s velikim uzbuđenjem. I za one koji se možda nadaju, neće biti nastavka nagrađivane epizode “San Junipero”, čak ni filma “Black Mirror”.