Jason Derulo priprema spektakl u Zagrebu uz 20-metarsku pozornicu, vatromet i efekte
19. listopada 2018.
Matea Marić (11 Članci)
Podijeli

Jason Derulo priprema spektakl u Zagrebu uz 20-metarsku pozornicu, vatromet i efekte

Obožavatelji Jasona Derula u Arenu će moći ući već od 18.30 sati. Kao predgrupa nastupit će LZ7.,, koji nastupaju u 18.55 sati, a norveška teen senzacija Marcus&Martinus show započinje u 19.35 sati. Od 20.30 publiku će zabavljati DJ Jae Murphy nakon čega slijedi Derulov spektakl, koji je zakazan za 20.40 sati.

Derulov prvi nastup u Areni najveća je koncertna atrakcija ove jeseni u Zagrebu. Američki pjevač i plesač u Hrvatsku dolazi prvi put, a koncert u našoj najvećoj dvorani 27. listopada najavio je kao raskošan glazbeno – scenski spektakl na kojem će rasplesati obožavatelje. Nastupit će na veličanstvenoj pozornici veličine 20 metara, koju će postaviti tim od 60 ljudi, uz mnoštvo svjetlosnih efekata, pirotehnike i tri spektakularna video walla koja će pokrivati cijelu binu. Uz Jasona će na bini biti i ekipa vrhunskih plesača, a sudeći prema dosadašnjim nastupima na turneji, i u Zagrebu se priprema spektakularan koncert.

Veliki interes publike potvrdio je i direktor Star produkcije te organizator koncerta Alen Ključe.

–  Sa svih strana nam svakodnevno pristižu upiti za ulaznicama, što nas ne čudi s obzirom da se uvijek trudimo organizirati glazbena događanja na najvišem nivou. Radujemo se skorašnjem spektaklu i ne sumnjamo da će 27. listopada mnogima ostati u lijepom sjećanju – rekao je Ključe.

Derulo s nestrpljenjem iščekuje susret s hrvatskom publikom, a obožavatelji će u Arenu moći ući već od 18.30 sati. Kao predgrupa nastupit će LZ7., elektro – dance sastav iz Manchestera, koji nastupaju u 18.55 sati, a norveška teen senzacija Marcus&Martinus show započinje u 19.35 sati. Od 20.30 publiku će zabavljati DJ Jae Murphy nakon čega slijedi Derulov spektakl, koji je zakazan za 20.40 sati.

Američka zvijezda na turneji Europom putuje autobusom, a zbog raskošne scenografije u pratnji je i 10 šlepera opreme te pet autobusa prateće ekipe.

Jason je na sceni 12 godina, vlasnik je 11 platinastih singlova prodanih u 50 milijuna primjeraka i ima više od tri milijarde YouTube pregleda stoga ne čudi da se Derulo smjestio u najuži krug vodećih svjetskih glazbenika današnjice.

Ulaznice za koncertni spektakl američke zvijezde mogu se nabaviti na svim prodajnim mjestima te u sustavu Eventim po cijeni već od 250 kuna.

Foto: Benny Gasi (Exit Festival photo team)