Tony Cetinski najavio velike koncerte u Zenici i Sarajevu na proljeće
31. listopada 2018.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Tony Cetinski najavio velike koncerte u Zenici i Sarajevu na proljeće

Jedinstveni Tony Cetinski, u posljednje vrijeme živi istinski glazbeni san, a svakim novim potezom dokazuje kako se nikada nije osjećao bolje, što potvrđuju struka i publika.

Njegove pjesme tjednima i mjesecima, vladaju eterom i top listama, aktualni album ‘Kao u snu’ jedno je od najprodavanijih izdanja, za koncerte se traži ulaznica više, a fanovi ga potpunom euforijom dočekuju gdje god nastupao. Sigurni smo kako će se identičan scenarij ponoviti u Sarajevu i Zenici gdje Tony Cetinski stiže nakon dugo vremena, a poznata je jaka i neraskidiva obostrana ljubav sa tamošnjom publikom.

Arena Zenica 8.3.2019. i kultna sarajevska Zetra dan kasnije bit će pretijesne za sve one željne njegovih najvećih hitova. Sa druge strane, Tony u kombinacciji sa svojim bendom, najavljuje istinski glazbeni show.

‘Jedva čekam da se popnem na pozornicu i ponovno osjetim tu moju najvjerniju publiku, kako diše. Uoči ovakvih nastupa stižu vas sjećanja na protekle koncerte i siguran sam kako će biti jako emotivno, kao i svaki puta.’, poručio je Tony.

Jedno je sigurno, Zenica i Sarajevo doživjet će posebnu atmosferu koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Sam Tony, svojom energijom i karakterističnim humorom povest će vas na iznimno glazbeno putovanje kroz gotovo trideset godina karijere. Nebrojeni bezvremenski hitovi uz pjesme s aktualnog albuma ‘Kao u snu’, ‘Ja ne znam nikog boljeg od tebe’ ili ‘General bez činova’, koje su opčinile regiju, zalog su jedinstvene koncertne večeri.

Foto: Paolo Gentilini