Mia Dimšić i ovog prosinca u Lisinskom!
4. studenoga 2018.
Music Box (8958 Članci)
Podijeli

Mia Dimšić i ovog prosinca u Lisinskom!

Mia Dimšić, trenutno jedna od najpopularnijih hrvatskih pjevačica i svakako najveća glazbena senzacija posljednjih godina u Hrvatskoj.

U vrlo kratkom vremenu, Mia je svojim glasom, talentom, pjesmama i pozitivom osvojila vrhove svih top lista i naslovnice brojnih časopisa. Za njene koncerte uvijek se traži karta više, a tome najbolje svjedoče velike gužve i redovi za fotografiranje s Mijom koji redovno nastaju nakon svakog njezinog nastupa.

Mia je i dobitnica brojnih strukovnih glazbenih nagrada. Uz nagradu za najbolju pjevačicu u 2017. godini po sudu Hrvatske diskografske udruge, priznanje »Zlatna ploča« za najprodavaniji album u Hrvatskoj, Grand Prix 57. Splitskog festivala s pjesmom »Sunce, oblak, vjetar«, nagradu »Zlatni val« za »Život nije siv«, najizvođeniju pjesmu s 56. Splitskog festivala, Mia je ove godine na 25. dodjeli glazbenih nagrada „Porin“ osvojila čak šest Porina. Pjesma „Bezimeni“ najizvođenija je pjesma CMC festivala dok je prošle godine oduševila publiku izdavši božićni album „Božićno jutro“.

Foto: Krume Ivanovski