Black Eyed Peas se vratili novim albumom – “Masters of the Sun Vol. 1”
6. studenoga 2018.
Music Box (6916 Članci)
Podijeli

Black Eyed Peas se vratili novim albumom – “Masters of the Sun Vol. 1”

Već su dva desetljeća jedno od najvećih imena popularne glazbe, a nakon osmogodišnje pauze stigao je i njihov sedmi studijski album. Novo izdanje nosi ime „Masters Of The Sun Vol.1“.

Black Eyed Peas i na ovom studijskom izdanju progovaraju o društvenim problemima i trenutnoj političkoj situaciji u svijetu. „Ovaj album je odraz naše filantropske strane“ rekao je frontmenwill.i.am. koji je sam producirao čitav album i od njega stvorio pravo hip-hop remek-djelo. „Masters Of The Sun Vol.1“ donosi 12 novih pjesama, a bend je na nekima udružio snage s poznatim glazbenicima kao što su Nicole Scherzinger, Slick Rick, Nas i Posdnuos (De La Soul).

Bend je protekle godine surađivao s organizacijama poput Hip Hop Caucus, United We Dream i March for Our Lives kako bi potaknuo mlade na politički aktivizam i skrenuo pozornost na imigrantsku krizu. Upravo o ovim temama progovaraju i na provokativnoj „Big Love“, a za posljednji singl naziva „Dopeness“ snimljen je i spot koji je u pet dana skupio više od tri milijuna pregleda te je dostupan na linku:

Black Eyed Peas započeli su glazbenu karijeru prije više od dvadeset godina kao alternativni hip-hop bend. Slavu su stekli trećim albumom naziva „Elephunk“ na kojem se našao hit „Where Is The Love?“. Do danas su prodali više od 30 milijuna albuma i osvojili 7 nagrada Grammy, a ove su godine u suradnji s tvrtkom stripova Marvel objavili i svoj prvi strip naziva Masters Of The Sun: The Zombie Chronicles.

„Masters Of The Sun Vol. 1“ – popis pjesama:
BACK 2 HIPHOP
YES OR NO
GET READY
4EVER
SONTANT pt1. pt.2
DOPENESS
ALL AROUND THE WORLD
NEW WAVE
VIBRATIONS pt.1 pt.2
WINGS
RING THE ALARM pt.1 pt.2 pt.3
BIG LOVE

Foto: James Hickey