Ima li kraja slavljeničkim koncertima u Saxu – dolazi i J.R. August sa zborom i bendom!
8. studenoga 2018.
Music Box (10879 Članci)
Podijeli

Ima li kraja slavljeničkim koncertima u Saxu – dolazi i J.R. August sa zborom i bendom!

Najbolji ribič među kantautorima i najbolji kantautor među ribičima, Nikola Vranić poznatiji kao J.R.August, slavit će svoj imendan u Saxu u četvrtak, 6. prosinca, a društvo na pozornici pravit će mu i zbor i bend!

J.R.August je multinstrumentalist iz Zaboka koji je dosad objavio 4 EP-a (“Change of Seasons”, “Tea Party with Mrs. Death”, “33”, “Tales from the Forest”). U pripremi su još dva EP-a: „Black Waters“ i „Dangerous Waters“, na nekoj podsvjesnoj razini sigurno povezan s prvom rečenicom ovog teksta. Ljubimac je podjednako publike kao i kritike, a pažnju javnosti zavrijedio je kvadrilogijom „Change of Seasons“ – pričom o 4 godišnja doba ispričanu kroz 4 videospota, od kojih se s prvim, „Man With A Magnificent Mind“, našao na ljestvici najperspektivnijih glazbenika na službenoj web stranici velikog Coldplaya.

Ovu godinu pamti po brojnim nastupima, a svakako ju je obilježilo i korištenje njegove pjesme “The Darkroom Boogie” u sjajnom filmu “Aleksi”, a gdje se našao među još nekoliko kantautora, kao što je Lovely Quinces.

Prije godinu i pol dana održao je fantastičan koncert u Saxu sa Stray Doggom, a sigurno će vrhunsku izvedbu pružiti i ovaj put sa zborom i bendom kao poklon za sv. Nikolu.

Kao poklon slavljeniku za ovu iznimnu priliku organizatori predlažu ulaznicu po pretprodajnoj cijeni od 35 kuna ili ako baš želite biti široke ruke, 45 kuna na dan. Informacije o početku pretprodaje bit će dostupne uskoro.