Pava kakvu dosad niste čuli – oduševila feel good singlom “Slobodan”
15. rujna 2022.
Music Box (10876 Članci)
Podijeli

Pava kakvu dosad niste čuli – oduševila feel good singlom “Slobodan”

Iznimno talentirana kantautorica Pava predstavila je novi singl ”Slobodan” i ujedno najavila album prvijenac ”Prvi koraci”.

Pavine glazbene korake uzbuđeno smo pratili kroz emotivne singlove ”Ponekad”, ”Budi mi dobro”, ”Dopusti mi” i ”Horizont”, a za peti singl ”Slobodan” odabrala je nešto drugačiju, feel good varijantu zaraznog plesnog ritma.

“Dok smo snimali album u RSL studiju u Sloveniji, sjećam se koliko smo svi posebno uživali baš u ovoj pjesmi. Imam osjećaj da je svatko iz benda imao prostora napraviti zanimljivu dionicu na svom instrumentu zbog čega smo svi kliknuli s njom. Vjerujem da ne moram naglašavati da sam i ja vokalno uživala u snimanju i nadam se da će i slušatelji to primjetiti“, rekla je Pava, koja potpisuje glazbu i tekst.

Novim je singlom potvrdila da joj i brži tempo odlično odgovara, a zasluge za aranžman pjesme idu Đuri Ravenšćaku, Pavinom poslovnom i privatnom partneru, također izvođaču Croatia Recordsa. Izlazak albuma ”Prvi koraci’‘ očekuje se već početkom listopada, koncertna promocija održat će se 13. 10. u klubu Sax!, a dotad uživamo u novom singlu ”Slobodan” .