Paul McCartney bira obožavatelja koji će s njim pjevati duet na pozornici!
8. studenoga 2018.
Music Box (10907 Članci)
Podijeli

Paul McCartney bira obožavatelja koji će s njim pjevati duet na pozornici!

Legendarni Beatle, Paul McCartney, s novim studijskim albumom obilazi cijeli svijet i promovira ga na koncertima, velikima i malima.

Poseban koncert je sigurno u Liverpoolu, odakle potječu Beatlesi, a da ga učini još posebnijim pozvao je obožavatelje da se prijave na nagradnu igru u kojoj bira obožavatelja koji će s njim pjevati duet na pozornici. Da stvar bude bolje, taj obožavatelj će dobiti besplatnu avionsku kartu, smještaj u hotrelu i VIP ulaznicu i to ne samo za sebe, nego i još jednu osobu.

Sudjelovati možete ako posjetite OVAJ LINK.

Album „Egypt Station“ dolazi pet godina nakon njegovog zadnjeg albuma „NEW“. Zanimljiva informacija je i da je naslovnica albuma zapravo jedna od slika (istog naziva) koju je McCartney sam napravio i time pokazao svoj talent i za slikanje. Nije se ustručavao niti dati svoj komentar oko imena albuma: „Svidjelo mi se to ime jer svaka pjesma predstavlja određenu stanicu i sve pjesme su posložene na taj način. Ja to sve zamišljam kao da su stanice snova iz kojih proizlazi glazba.“

Cijeli album kao da predstavlja svojevrsni film o putovanju. Između prve pjesme s albuma, instrumentala naziva „Station I“, te zadnje, instrumental „Station II“, pjesme pokazuju kako McCartney opisuje određeno mjesto i trenutak prije transporta na sljedeću lokaciju. Stanice na putu, među ostalim, uključuju i svevremensku himnu u njegovom stilu („People Want Peace“), kao i akustične meditacije o njegovom životu danas (Happy With You). Uz do sad predstavljene pjesme „Fuh You“, „Come On To Me“ „I Don’t Know“, vidimo da se radi o veoma zanimljivom putovanju kroz različite glazbene ere i lokacije. Album se snimao na potezu London – Los Angeles – Sussex. Produkciju potpisuje Greg Kurstin (Adele, Beck, Foo Fighters), osim jedne pjesme za čiju produkciju je zaslužan Ryan Tedder (OneRepublic).