Sve što trebaš znati prije nego što odeš na Brucošijadu FER-a!
8. studenoga 2018.
Music Box (9878 Članci)
Podijeli

Sve što trebaš znati prije nego što odeš na Brucošijadu FER-a!

Još nas samo tri dana dijele od 10. studenog i 37. Brucošijade FER-a, najvećeg studentskog festivala!

Brucošijada FER-a već tradicionalno okuplja veliki broj studenata i ljubitelja glazbe, a ove godine imamo priliku slušati 17 izvođača na tri stagea. U već standardnoj ponudi naći će se i kino, a klub KSET se pretvara u plesni podij na kojem će se posjetitelji zabavljati do sitnih jutarnjih sati. Prošle godine otvoren je i Votafak stage, a sadržaj istog ne zna nitko pa svakako između koncerata svratite do učionice B5!

Za dobru zabavu na ovogodišnjoj Brucošijadi FER-a zaduženi su Vesna Pisarović, Krešo Bengalka, Pero Defformero, Antenat, Šajeta, Six Pack, Belfast Food, NLV, Smoke Mardeljano, J.R. August, Ogenj, Sfumato, Sergio Lounge i Sloanwall, a na trećem stageu će nas rasplesati Petar Dundov, phillipe i Felver.

Kako bi se lakše snalazili po FER-u, organizatori uz satnicu donose i tlocrt. Posebnu pozornost obratite na različite ulaze pošto ne ulaze svi posjetitelji na isti ulaz. Na prostor Brucošijade FER-a nije dozvoljeno unositi pića ni hranu, a nakon što jednom uđete na prostor festivala, radi sigurnosnih razloga nije moguć ponovni ulazak.

Regularne ulaznice za ovogodišnju Brucošijadu FER-a su rasprodane. Ova vijest se ne odnosi na brucoše FER-a koji svoju ulaznicu mogu kupiti do 9. studenog isključivo u KSET-u uz predočenje e-indexa.