Jurica Pađen & Aerodrom slave 40. rođendan i pomažu potrebitima sljedeće godine na Šalati!
12. studenoga 2018.
Music Box (10005 Članci)
Podijeli

Jurica Pađen & Aerodrom slave 40. rođendan i pomažu potrebitima sljedeće godine na Šalati!

Bend čije hitove svi znamo proslavit će 40 godina od osnutka te će uz mnogobrojne goste prijatelje na svom slavlju oživjeti zlatno doba novog vala osamdesetih u srcu Zagreba na Šalati, 31. svibnja 2019. godne.

Uz posadašnjenje nezaboravnog vremena osamdesetih ujedno ćete biti dio prvog od niza koncerata FFL Rocks na kojima će se dio prihoda donirati za hranu potrebitima. Dosada je u sklopu djelovanja organizacije Food for life podijeljeno više 5 milijardi obroka u svijetu. Cilj niza koncerata FFL Rocks je uživanje u glazbi koju volimo i pomoć potrebitima.

Jurice Pađen i Aerodrom će Vas uz mnogobrojne legendarne hitove Aerodroma podsjetit na zlatno doba novog vala. “Kad misli mi vrludaju”, “Stavi pravu stvar”, “Tvoje lice”, “Obična ljubavna pjesma”, “Digni me visoko”, “24 sata”, “Fratello” i „Kava“ samo su neki od bezvremenskih hitova kultnog zagrebačkog benda koji je nedavno izdao i novi hit singl „Neka bude“.

Early bird ulaznice (do 31.12.  možete kupiti na webu i svim prodajnim mjestima ticketshop.hr. Cijena za parter je 90 kuna, a za VIP 150 kuna.

Foto: Nikola Knežević