Pocket palma remiksirala novi hit Nike Turković “Gledaj me”
3. kolovoza 2020.
Music Box (7281 Članci)
Podijeli

Pocket palma remiksirala novi hit Nike Turković “Gledaj me”

Fantastičan singl “Gledaj me” Nike Turković osvojio je radijski eter, a s više od 200 000 pregleda na YouTubeu potvrdio je Nikin status kao jedne od najzanimljivijih i najrelevantnijih mladih izvođačica Hrvatske i regije.

Za glazbeni aranžman ovog hit singla zaslužan je popularni zagrebački synth-wave duo pocket palma (Anja Papa i Luka Vidović), a odličnu suradnju nastavljaju i remiksom koji osvaja na prvo slušanje.

“Malo je reći da sam oduševljena i presretna. Dali su toj pjesmi jednu posebnu pocket palma crtu, bez da su ju imalo otuđili od mene i mog glazbenog stila. Rekla bih da smo se baš i privatno i glazbeno spojili kako treba, pa da je bilo suđeno da će nešto super proizaći iz toga. I tako je i bilo.”, sjajnu suradnju s pocket palmom opisala je oduševljena Nika.

Zvuk remiksa originalan je, svjež i odvažan, a gdje su pronašli inspiraciju otkrili su Anja i Luka:

Taman kad smo bili pri kraju s pjesmom, izašao je novi album Lady Gage koji je poprilično inspiriran dance i house glazbom devedesetih. Bio nam je na repeatu tjednima i mislili smo da bi se Nikin vokal dobro uklopio na takvu glazbu pa smo samoinicijativno odlučili složiti nešto i time iznenaditi Niku. Volimo se igrati žanrovima tako da nam je bilo jako zabavno raditi nešto sasvim drugačije od Nikine pjesme, a i od same pocket palme.”

Foto: Petra Mikšik